|
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
U grafu AIDA 64 Read -> Average Read Access (ms) ispada da je 0,15 = 0,04 > 0,2 Nešto tu gadno ne valja ![]() EDIT: Na samom kraju članka: Za one kojima ovo dovoljno, savjedujemo da pričekaju recenziju Vertex 4 modela koji donosi sinkroni NAND i 5 godina jamstva.
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 09.07.2012. u 10:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
misliš na sam grafički prikaz na grafu? Zanemari, na tim sitnim odstupanjima generator grafova nekad poludi pa nikako ne dobiješ to ok prikazano ![]() tnx za ovo dalje, Krešo je opet pijan pisao zaključke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krešo koji je firmware gore bio i kakvi su padovi zapisivanja ovisno o popunjenosti? Pitam jer sam malo mrcvario Vertex4 kojem su performanse dosta padale ovisno o popunjenosti. Navodno se s novom verzijom firmwarea ta mana anulira.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ne bi trebao imat problema zbog kontrolera samog po sebi. U osnovi je marvellov kontrolac koji je em pouzdan em radi dobro u uvjetima bez dodatnih optimizacija, jedino ako je ocz nesto jako sfusao glede GC, sto ne vjerujem.
![]() |
#9 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Jedino što sam testirao je bio PCMark7 s praznim diskom i kasnije s popunjenim oko 40% i nije bilo usporenja. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|