![]() |
OCZ Agility 4 128GB - Everest 2 u akciji
Testirali smo novi Agility 4 SSD.
|
U grafu
AIDA 64 Read -> Average Read Access (ms) ispada da je 0,15 = 0,04 > 0,2 Nešto tu gadno ne valja :D EDIT: Na samom kraju članka: Za one kojima ovo dovoljno, savjedujemo da pričekaju recenziju Vertex 4 modela koji donosi sinkroni NAND i 5 godina jamstva. |
misliš na sam grafički prikaz na grafu? Zanemari, na tim sitnim odstupanjima generator grafova nekad poludi pa nikako ne dobiješ to ok prikazano ;)
tnx za ovo dalje, Krešo je opet pijan pisao zaključke :D |
nije dosta pijanog pisanja po forumu nego su se sad i članci počeli pijani pisati :D
STO MILJONA MARAKA!!!! |
Krešo koji je firmware gore bio i kakvi su padovi zapisivanja ovisno o popunjenosti?
Pitam jer sam malo mrcvario Vertex4 kojem su performanse dosta padale ovisno o popunjenosti. Navodno se s novom verzijom firmwarea ta mana anulira. |
heh, Kreše nema, na putu je (da se ne čudiš ako nema odgovora neko vrijeme).
|
Jel netko zna kak se taj novi kontroler (pa i sam SSD) ponaša pod Linuxom, konkretno Ubuntuom 12.04?
|
ne bi trebao imat problema zbog kontrolera samog po sebi. U osnovi je marvellov kontrolac koji je em pouzdan em radi dobro u uvjetima bez dodatnih optimizacija, jedino ako je ocz nesto jako sfusao glede GC, sto ne vjerujem.
|
Citiraj:
Jedino što sam testirao je bio PCMark7 s praznim diskom i kasnije s popunjenim oko 40% i nije bilo usporenja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:40. |