Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.02.2007., 14:17   #1
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Question DVD Kutije za cd-e (odnosno dvd-e)

znači tražim kutije za DVD-e (jednostruke) - prozirne i sa onom folijom gore ("navlakom") što kvalitetnije, tražio sam u TechoMax-u u KingCrossu i Ipercoop-u ali tamo neki stvarno jadni - niš koristi, pa pitam ima di za kupit baš kvalitetne (odnosno kakve sad imam samo par) koji su zbilja kvalitetni ali su kolko se sjećam bili i dosta skupi

puno hvala

EDIT: može i ak neko ima viška pa da mi pošalje poštom a ja njemu prikladnu cijenu

Zadnje izmijenjeno od: svebee. 10.02.2007. u 16:03.
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2007., 18:29   #2
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
zagreb, harambašićeva ulica, haustor prek puta zagrebačke banke na maksimirskoj. dućan je na kraju haustora, veličine jedno 9 kvadrata. tu uvijek kupujem kutije za devedeje a bogme i devedeje same. najjeftinij su, rinfuzna prodaja. imaju te kutije kakve tražiš.
btw, zovu se infoplus. www.infoplus.hr

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.02.2007., 19:47   #3
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
tnx. evo kupio 10-ak kutija - i mogu reć da su ove za 1 DVD odlične kvalitete - još bolje od mojih sadašnjih , ali oni za 2 DVD-a su skoro iste (malo ali malo bolje) kvalitete nego one u king crossu makar mi (srećom) te neće ni tak puno trebat puno hvala na pomoći

p.s. al su bome i skupi...
svebee je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2007., 10:08   #4
bad::cat
zloČesta maČka
Moj komp

bad::cat's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
zagreb, harambašićeva ulica, haustor prek puta zagrebačke banke na maksimirskoj. dućan je na kraju haustora, veličine jedno 9 kvadrata. tu uvijek kupujem kutije za devedeje a bogme i devedeje same. najjeftinij su, rinfuzna prodaja. imaju te kutije kakve tražiš.
btw, zovu se infoplus. www.infoplus.hr
tnx za info

bad::cat je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2008., 10:59   #5
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

ubacujem se u topik, tražim folije, plastične prozirne omotnice za CD/DVDe.
dosad sam kupovao u jednom dućanu u rijeci, kutiju od 40 komada za 20km, ali ih više nema. u kutije se dobivao i papir pa se izrezao škarama i dobivale trakice za naziv.
SLIKE:

ako tko zna gdje ih ima u rijeci za kupiti (ili neki dućani iz drugih gradova pa da kupim poštom ili preko frenda) neka pliz javi
jollyb je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2008., 11:34   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nedavno kupio u Pevecu prozirne plastične omotnice (100kom za 40kn), ali ne ovakve kakve su na slici nego kao one za dvd-e u IT časopisima (Bug, PCChip,...). MIslim da se takvih može još naći u kvarku i vemulju.
http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2...ediji&c=C20107 #20747, 1310019, 1310161
Staro 19.05.2008., 11:41   #7
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nedavno kupio u Pevecu prozirne plastične omotnice (100kom za 40kn), ali ne ovakve kakve su na slici nego kao one za dvd-e u IT časopisima (Bug, PCChip,...). MIslim da se takvih može još naći u kvarku i vemulju.
http://www.vemil.hr/Cjenik.aspx#Grp2...ediji&c=C20107 #20747, 1310019, 1310161
trebam / želim baš takve kakvi su na slici. jer su obostrani, ima prostor za umetanje trakice, izvana je plastična prozirna i iznutra meki sloj na koji sjeda nasnimani dio dvda (ja sam sad samo preokrenuo dvd, privatnosti radi )
Staro 19.05.2008., 12:15   #8
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
trebam / želim baš takve kakvi su na slici. jer su obostrani, ima prostor za umetanje trakice, izvana je plastična prozirna i iznutra meki sloj na koji sjeda nasnimani dio dvda (ja sam sad samo preokrenuo dvd, privatnosti radi )
Hm, mislim da Jelc-ova omiljena Microline/IQ grupacija ima bas takvih omota. Pogledaj na IQ stranice.

Ostao mi je na drugom dijelu grada rano jutros mobac i PDA pa sam bespomocan za brojeve. Ali nazovi MakroMikro (ducan Ilica) i trazi Ivanu. Najbolje da na mail posaljes sliku da vidi, ona 99% zna tko ih ima. Otkako je Lifov Kvark postao velesila za pro CD/DVD presuru... vrlo lako da i oni imaju u svojoj ponudi te omote.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
infoplus...sirimo se ali smo i dalje dobri
Eh da, deder mi reci jesi li negdje vidjao one moje Opera 4x kutije?

Nas novi deckich se fino uhodao i prebolio je one pocetne probleme. Zovem ga za dan-dva, da mi vide na skladistu mogu li nabaviti opere ali zapakirane i sigurno neosakacene. Sve sto imaju na policama je defektno. Nemozes ih uopce glatko otvarati-zatvarati! Sami ulosci doslovno ispadaju po jednoj strani, tu da ubacim omot nema sanse da ne izleti. Strasno, a prodaje se kao novo. Nisu ni oni zadovoljni, ali takve im salju. Doduse, cisto sumnjam da itko te omote uopce i kupuje u toj kolicini osim mene. Ako se ispostavi da su ovi na skladistu isto chesma... onda zbilja moram znati gdje se mogu naci a da nisu defektni?

8
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2008., 12:19   #9
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 19.05.2008., 15:41   #10
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
to bi bilo to - hvala!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.05.2008., 13:50   #11
Balboa
Registered User

Datum registracije: May 2008
Da ne otvaram novu temu...
Jel mi moze netko pomoci u vezi ovoga?

http://forum.hr/showthread.php?p=14233242#post14233242

Hvala unaprijed!
Balboa je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2008., 20:55   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Balboa Pregled postova
Da ne otvaram novu temu...
Jel mi moze netko pomoci u vezi ovoga?Hvala unaprijed!
Nemorem ti 100% potvrditi, ali mislim da sam tako nesto vidio u Euronicsu danas.

U isti sam otisao preporukom fanATIk koji me uputi kako imaju isto OperaBox 4x omote. Bogme imaju ih ali jednako osakacene kao u InfoPlusu! Za ne vjerovati da nesto sto kao novo stoji na policama je skart roba. Svaki 2-gi ispada, klima se, kao da je od nekog vlasnika koji ih je iz sobe nakon 10 godina koristenja istresao u ducan na policu.

Srecom (nesrecom) u Euronicsu ne skidaju naljepnice od proizvodjaca, pa sam saznao ime tog velemajstora plastike : Kvark

Od preko 100 komada koji su danas bili na policama, jedva sam 25 komada uspio sloziti da budu prihvatljivi kao novi!
Sve ostalo se raspada.

http://shrani.si/?1n/dl/2EJ87Qew/001.jpg

Pitam se tko je ovdje ludji? Kvark koji to lifra ili ducani koji to placaju kad preuzimaju robu? Pa tko bi normalan uopce ovaj skart mogao uzeti u ducan pod novo? Kad bi vani Kvark poslao nekome ovakvo smece... za koliko sati bi mu sva roba bila vracena nazad? Ono nije prodaja viskova ili ostecene robe... doslovno smetje !

Ali birati se nemoze bolje

8
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2012., 12:07   #13
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Da ne otvaram temu... Ima li kod nas za kupiti kutija za CD sa bijelim trayem:
http://www.deltamedia.com/images/ite...TRAY-WHITE.jpg
Ne slim kutije jer mi treba mjesto za cover i sa zadnje strane.

Nekada davno sam kupovao Sony DVD-e u kompletu s takvom kutijom (bili su skupi bome), a danas mi je ostala jedna takva samo sam nekako uspio slomiti one okrugle držače CDa u sredini. Treba mi za poklon i mora biti bijela :\ Svaki info dobrodošao.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno