|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
problem s igricama na acer aspire e15
Dakle, kad pokušam pokrenut neku malo jaču igricu (3D) ili neku igricu u flashu (koji je 32-bitni iz nekog razloga iako su win7 64-bitni) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kada je zadnji puta formatiran windows? Kad si ga zadnji puta čistio (prašina itd.). Koja verzija drivera? I mislim da si fulao temu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
lap kupljen prije mjesec dana, možda i manje, svi driveri uredno instalirani, bar koliko znam, jučer napravljen update svega mogućeg, i neće pokrenit ni jednostavnu igru tipa the forrest, doduše uspjela sam osposobit gta vice city prije 2 tjedna (pojma nemam kako) al i to se zamrzavalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
pa dobro sad baš nije mi ni u cilju bilo da igram najnoviji assasin's creed na lapu ili nešto tako. e da, lap uz nvidiinu grafu ima i integriranu intelovu hd grafiku pa jel ima to ikakve veze s ičim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
U pravilu ako su dobri driveri za nvidinu, nebi trebalo biti problema. Idi u device manager i isključi integrušu pa vidi kako ti radi bez nje. Koja ti je max rezolucija koju možeš staviti na desktopu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
max je 1366x768, sad ću probat isključit je, a sumnjam da je problem ili u windowsima ili u driverima ipak s obzirom na to da se nvidiini ruše nekad |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pa to sam i mislio prilikom isključivanja nje. Da vidiš a ti rade driveri od nvidia-e dobro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
isključim intelovu i onda ne mogu uć u postavke nvidie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Znači da windowsi odpadaju, ostaje ti samo da skužiš što ne valja s grafičkom. Kompletno počisti komp od drivera, u device manageru obriši, u control panelu obriši, s c foldera obriši, restartaj komp i instaliraj ponovo. Ako nisi siguran koje, imaš nvidia software koji ti nađe drivere automatski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
huh ne kužim se u to baš previše, znači moram pobrisat sve nvidiino? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |