|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Photoshop CS5
http://www.youtube.com/watch?v=vfkjH...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=NH0aEp1oDOI Nemam bas nekog velikog iskustva sa cs4 ali sam radio jako puno selekcija,premjestavanja objekata itd. no ovo je stvarno fascinantno i izgleda kao znatno poboljsanje naspram cs4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Još oko mjesec dana samo. Brzo će to. Ne sviđa mi se to što će se neke dosad komplicirane stvari moći ovako lako raditi. Eto ti hrpe novopečenih "dizajnera" i photoshop gurua odmah nakon izlaska CS5 ![]()
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Što se tiče ovoga sigurno još ima opcija koje "tek triba otkrit" tako da neće biti experta preko noći (bar onih onih zero based ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Čuda je dobar. ![]() ![]() ![]() ![]() I napokon radi dockanje u Win7, ono sa lupanjem prozora gore, ljevo i desno, da zauzme fullscreen, ljevu polovicu i desnu polovicu. Da ne pricam o novim featureima, cisti secks, ovo sa selekcijama mi skrati brisanje pozadina za bar 80%.
![]() |
#13 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Eto maknuti text sam uspio, jedini problem mi sada zadaje stavljanje novog texta na isto mjesto. Ne mogu pogoditi font niti 100% mjesto pisanja, barem ako to radim sa ispravnim alatom- VELKO SLOVO T odnosno Horizontal Type Tool. ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa kad napises text onda ga pomakni (move tool) resizeaj koliko trebas (transform tool oliti CTRL+T). sto se tice fonta tu ces morati sam traziti nesto slicno ili isto ![]()
![]() |
#23 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema neke koristi dok nemas više fotki koje su snimljene različitim ekspozicijama. Barem jednu normalnu, jednu s većom i jednu s manjom. U tom i je poanta HDR-a. Možeš uvijek pokušati dobiti privid HDR-a nekim trikovima ako se snalaziš u Photoshopu http://www.nill.cz/index.php?set=tu1
![]() |
#24 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Mislim da ona pita bas o Effektu koji se u CS5 moze dodati na bilo koju sliku sa nekim predefiniranim presetsim ili custom sliderima (vise onako kao fancy nego sto je pravi HDRI). Stos je sto to ne radi na pojedinacni layer nego na ukupnu sliku tako da treba mergati sve layere u jedan ili raditi copy/paste u novi dokument pa tamo apply HDR effect i onda nazad kao layer u dokument.
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Poz. Novi sam u svijetu photoshopa ali frend ga koristi vec neko vrijeme pa me je zamolija da mu pokusam naci jedan predlozak za after effects, tocnije Bloom intro. Ako itko zna kako doci do toga ili je voljan podjeliti neka mi posalje pm, thx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pozdrav,ispricavam se za dizanje teme,jel bi mogao netko mi 2-3 slike u photoshopu editirati ? nista strasno,malo popraviti boje,kontrast da bude sto realnije i par efekata dodati cisto radi "fore " hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
ma ne bi stavljao one baloncice i te gluposti sta koristi pola djecurlije i natpise,vec malo nesto bolje ... problem je sto nisam htio uciti raditi sa photoshopom i eto ne mogu uljepsati obicnu sliku i dodati par kul efekata |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
kakva slika i kakvi kul efekti? |
![]() |
![]() |
|
|