![]() |
Photoshop CS5
http://www.youtube.com/watch?v=vfkjH...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=NH0aEp1oDOI Nemam bas nekog velikog iskustva sa cs4 ali sam radio jako puno selekcija,premjestavanja objekata itd. no ovo je stvarno fascinantno i izgleda kao znatno poboljsanje naspram cs4 |
Citiraj:
|
Ovaj content-aware i HDR toning :goood:.
|
Speechless :care:
Ono sa selekcijama i kako nadopuni background kada makne konja...nevjerovatno... :respekt: |
Citiraj:
|
Još oko mjesec dana samo. Brzo će to. Ne sviđa mi se to što će se neke dosad komplicirane stvari moći ovako lako raditi. Eto ti hrpe novopečenih "dizajnera" i photoshop gurua odmah nakon izlaska CS5 :D
|
Jedva čekam ovo! Onih 5 stvari na prvom videu. Jednostavno predobro.
|
Citiraj:
Što se tiče ovoga sigurno još ima opcija koje "tek triba otkrit" tako da neće biti experta preko noći (bar onih onih zero based;)) :beer: |
Izašao je ;)
|
Citiraj:
uskoro ide upgrade :) |
Čuda je dobar. :goood::chears::beer::care:
I napokon radi dockanje u Win7, ono sa lupanjem prozora gore, ljevo i desno, da zauzme fullscreen, ljevu polovicu i desnu polovicu. Da ne pricam o novim featureima, cisti secks, ovo sa selekcijama mi skrati brisanje pozadina za bar 80%. |
Probao, odlican, samo cijena u HR je smijurija. Vrebam nekog u americi da mi kupi paket :)
|
Citiraj:
|
Amater sam i trebam pomoc.
Zanima me kako se moze kvalitetno promjeniti tekst na nekom skeniranom/slikanom papiru... kao što je ovaj: http://www.pohrani.com/t/V/12/48T9UL1v/gffg.jpg Naravno da se nemoze ili se tesko uoci... Hvala unaprijed |
Citiraj:
|
Da ali kako? Koje opcije? Kratki opis postupka?
|
Citiraj:
|
Eto maknuti text sam uspio, jedini problem mi sada zadaje stavljanje novog texta na isto mjesto. Ne mogu pogoditi font niti 100% mjesto pisanja, barem ako to radim sa ispravnim alatom- VELKO SLOVO T odnosno Horizontal Type Tool.
?? |
Pa kad napises text onda ga pomakni (move tool) resizeaj koliko trebas (transform tool oliti CTRL+T). sto se tice fonta tu ces morati sam traziti nesto slicno ili isto :).
|
Uspio.
Uhh mocan je ovaj Photoshop, ono totalno sam iznenaden s obzirom da sam se sad prvi put susreo s njime na svojem kompu. Puno hvala decki ;) |
kazes, mocan program, da izbrisat slovo i skalirat drugo :))) hihi, nisi od photoshopa doznao ni P ;) Ovo je 0.001 promil funkcionalnosti photoshopa i to si mogao napraviti u besplatnim photo editorima :)
|
Kako u Photoshopu applyati HDR efekt samo na jednom layeru na kojem sam od slike izrezala samo npr. more?
P.S. noob alert |
Nema neke koristi dok nemas više fotki koje su snimljene različitim ekspozicijama. Barem jednu normalnu, jednu s većom i jednu s manjom. U tom i je poanta HDR-a. Možeš uvijek pokušati dobiti privid HDR-a nekim trikovima ako se snalaziš u Photoshopu
http://www.nill.cz/index.php?set=tu1 |
Mislim da ona pita bas o Effektu koji se u CS5 moze dodati na bilo koju sliku sa nekim predefiniranim presetsim ili custom sliderima (vise onako kao fancy nego sto je pravi HDRI). Stos je sto to ne radi na pojedinacni layer nego na ukupnu sliku tako da treba mergati sve layere u jedan ili raditi copy/paste u novi dokument pa tamo apply HDR effect i onda nazad kao layer u dokument.
|
Citiraj:
|
Poz. Novi sam u svijetu photoshopa ali frend ga koristi vec neko vrijeme pa me je zamolija da mu pokusam naci jedan predlozak za after effects, tocnije Bloom intro.
Ako itko zna kako doci do toga ili je voljan podjeliti neka mi posalje pm, thx... |
Pozdrav,ispricavam se za dizanje teme,jel bi mogao netko mi 2-3 slike u photoshopu editirati ?
nista strasno,malo popraviti boje,kontrast da bude sto realnije i par efekata dodati cisto radi "fore " hvala :) |
skini si photoscape, tamo mozes i sam :D
|
ma ne bi stavljao one baloncice i te gluposti sta koristi pola djecurlije i natpise,vec malo nesto bolje ...
problem je sto nisam htio uciti raditi sa photoshopom i eto ne mogu uljepsati obicnu sliku i dodati par kul efekata |
kakva slika i kakvi kul efekti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:46. |