|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ts to avi (Help)
Reciver mi snima u .TS formatu. 1 sat filma mi ispadne 2GB sto mi je naravno previse. Sa kojim programom mogu prebaciti .TS i .AVI da dobijem "kao" rip. (bez velikog gubitka kvalitete.) Probao sam sa Total Video Converter, odradi odlican posao ali velicina videa ostane skoro ista. AutoGK - za neke javlja "no video streams were found" ili na kraju uopce ne dobijem avi. ******************************** Jedino .ts prebaciti u DVD i DVD rip napraviti (sto mi pada napamet trenutno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pridružujem se pitanju i nadodajem još jedno pitanje. Postoji li program koji usput može i spojiti te .ts- ove u jedan .avi? Nije mi jasno zašto ne mogu jednu stvar koju sam snimio pogledati niti preko recievera... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Koji je to receiver? Satelitski ili zemaljski, probaj ako imas vise stream-ova muxanih u fajlu demuxirat s ovim programom http://www.videohelp.com/tools/ProjectX, inace nevidim razlog zasto kod prebacivanja u avi nije fajl manji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pronjuškaj po navedenom sajtu, ima dosta zgodnih alata koji omogućuju od krpanja ts streem - a s greškom do micanja reklama i nepotrebnog smetja. Također nezaboravi da je u ts - u snimka cijelog mux - a a ti obično trebaš snimku samo jednog kanala iz tog mux - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala na pomoći. Probao sam sa tim ProjectX- om, ali me nešto zezao (valjda zbog W7). Pa sam skinuo avi.NET kojim sam sve .TS- ove prebacio u .avi- e, i onda VirtualDub- om spojio u jedan .avi i dosta smanjio (a kvaliteta nije toliko loša). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
ProjectX je malo stariji slučaj, osim toga je u Javi, tak da je idealno skinut source kod i skompajlirat ga sam, za bilo što novije od 32-bit XP-a.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Program se zove TSSplitter (120kb), vrlo brz i jako jednostavan, za spajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Da iskoristim naziv teme. Imam LCD Hitachi 32H6C02 koji moze na USB snimiti sadrzaj u .ts-u. Ali ne mogu reprodukovati na racunaru taj zapis. Jedino na tom LCD-u. Nemogu ni konvertovati. Ima li rjesenje za to. Instalirao sam Kilajt kodek,imam OS WIN7,brdo konvertera i Playera koji citaju .ts ekstenzije ali jednostavno ne ide. Kada otvorim Avi.net-om izbaci mi sljedece:No video data sequence header found. Probao sam direktno sa USB stika ucitavati medjutim isto ispadne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|