![]() |
Ts to avi (Help)
Reciver mi snima u .TS formatu. 1 sat filma mi ispadne 2GB sto mi je naravno previse.
Sa kojim programom mogu prebaciti .TS i .AVI da dobijem "kao" rip. (bez velikog gubitka kvalitete.) Probao sam sa Total Video Converter, odradi odlican posao ali velicina videa ostane skoro ista. AutoGK - za neke javlja "no video streams were found" ili na kraju uopce ne dobijem avi. ******************************** Jedino .ts prebaciti u DVD i DVD rip napraviti (sto mi pada napamet trenutno) |
Pridružujem se pitanju i nadodajem još jedno pitanje.
Postoji li program koji usput može i spojiti te .ts- ove u jedan .avi? Nije mi jasno zašto ne mogu jednu stvar koju sam snimio pogledati niti preko recievera... |
Koji je to receiver? Satelitski ili zemaljski, probaj ako imas vise stream-ova muxanih u fajlu demuxirat s ovim programom http://www.videohelp.com/tools/ProjectX, inace nevidim razlog zasto kod prebacivanja u avi nije fajl manji....
|
Pronjuškaj po navedenom sajtu, ima dosta zgodnih alata koji omogućuju od krpanja ts streem - a s greškom do micanja reklama i nepotrebnog smetja. Također nezaboravi da je u ts - u snimka cijelog mux - a a ti obično trebaš snimku samo jednog kanala iz tog mux - a.
|
Hvala na pomoći.
Probao sam sa tim ProjectX- om, ali me nešto zezao (valjda zbog W7). Pa sam skinuo avi.NET kojim sam sve .TS- ove prebacio u .avi- e, i onda VirtualDub- om spojio u jedan .avi i dosta smanjio (a kvaliteta nije toliko loša). |
Citiraj:
Citiraj:
|
Program se zove TSSplitter (120kb), vrlo brz i jako jednostavan, za spajanje.
|
Da iskoristim naziv teme.
Imam LCD Hitachi 32H6C02 koji moze na USB snimiti sadrzaj u .ts-u. Ali ne mogu reprodukovati na racunaru taj zapis. Jedino na tom LCD-u. Nemogu ni konvertovati. Ima li rjesenje za to. Instalirao sam Kilajt kodek,imam OS WIN7,brdo konvertera i Playera koji citaju .ts ekstenzije ali jednostavno ne ide. Kada otvorim Avi.net-om izbaci mi sljedece:No video data sequence header found. Probao sam direktno sa USB stika ucitavati medjutim isto ispadne. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |