|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Množitelj
Mogu li ja otkljucati mnozitelj procesora AMD Athlon 3000+ Barton zakljucan mi je na 13x. I ako netko ima taj procesor i ako ga je klokao na koliko ga je maksimalno klokao ? HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
google ti je prijatelj. ![]()
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Džabe si krečio!
|
Re: Množitelj
Citiraj:
Velika je vjerojatnost da ti je proc noviji (zeleni), a oni su super lockani i ništa od otključavanja. Meni moj 3000+ dela na 185*13 (2400 mhz) na 1,775 V... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: Re: Množitelj
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Džabe si krečio!
|
Nisam siguran. Imaš točan tjedan u godini proizvodnje, nakon tog tjedna, procevi su superlockani. I nema ništa od otključavanja. Oni stariji su bili smeđi, a noviji superlockani zeleni. Eh sad, to je otprilike. Nemrem nać thread (faking pcex tražilica), gdje sam ja postavio isto pitanje za svoj proc, pa mi je BrunoZg sve lijepo objasnio i navo točne oznake proca (znači vrijeme proizvodnje) nakon kojega su procevi superlockani. Inače, otključavanje nemre bit jednostavnije. Pogledajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Nego, reci ti koju ploču imaš, pa ti možda pomognemo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da trebas u biosu stisnuti CTRL+F1 pa dobijes napredne opcije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
Cuj, mora to tam bit... al kolko znam, kod Gigabyte-a dizanje napona se mjenja u postocima, tako da probaj ako ti pod CPU pisu neki postotci (5%, 10% itd) to bi trebalo biti to... a onda lako provjeris u win sa CPU-Z-om (ili nekim drugim programom) kolki ti je napon...
![]() |
#14 | |
DDR RAM1
|
Citiraj:
Konkretno zanima me za ECS (od frenda neka, ne znam točno koji model, možda P4MM2) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
Citiraj:
Sad, kolko me memorija sluzi (ipak je pol 4 ujutro ![]() Najbolje ti je saznat model maticne i potrazit neki review prek google-a pa onda vidjet dal ima neku kombinaciju.. Makar za ECS sumnjam, no nikad se nezna... ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
DragonBall Z Fan
|
Klokao sam procesor AMD Athlon XP 3000+ na 2350MHz bez dizanja napona i radi stabilno. Ali postoji koji drugi nacim dizanja napona procesora ako to "nemogu" u bios-u, ali da je taj posturak dizana napona siguran ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
DragonBall Z Fan
|
Klokao sam procesor AMD Athlon XP 3000+ na 2350MHz bez dizanja napona i radi stabilno. Ali postoji koji drugi nacin dizanja napona procesora ako to "nemogu" u bios-u, ali da je taj posturak dizana napona siguran ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
Mislim da nema... Al jesi ti siguran da ti toga nema u biosu? ta maticna mora imati dizanje napona... daj probaj stiskati CTRL+F1 u svim izbornicima u biosu ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Da ne otvaram novu temu! Kak na gigabyte mjenjati množitelj? Proc radi na 10x200.Ako stavim na 11x200 ne radi.Čul sam da za gigabyte treba skinut novi bios i da sve šljaka, pa ako neko ima iskustva s tim molim za pomoć. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|