![]() |
Množitelj
Mogu li ja otkljucati mnozitelj procesora AMD Athlon 3000+ Barton zakljucan mi je na 13x. I ako netko ima taj procesor i ako ga je klokao na koliko ga je maksimalno klokao ?
HVALA :) |
google ti je prijatelj. ;)
|
Ak je zakljucan taj proc nebus otkljuco
|
Re: Množitelj
Citiraj:
Velika je vjerojatnost da ti je proc noviji (zeleni), a oni su super lockani i ništa od otključavanja. Meni moj 3000+ dela na 185*13 (2400 mhz) na 1,775 V... |
Re: Re: Množitelj
Citiraj:
|
Nisam siguran.
Imaš točan tjedan u godini proizvodnje, nakon tog tjedna, procevi su superlockani. I nema ništa od otključavanja. Oni stariji su bili smeđi, a noviji superlockani zeleni. Eh sad, to je otprilike. Nemrem nać thread (faking pcex tražilica), gdje sam ja postavio isto pitanje za svoj proc, pa mi je BrunoZg sve lijepo objasnio i navo točne oznake proca (znači vrijeme proizvodnje) nakon kojega su procevi superlockani. Inače, otključavanje nemre bit jednostavnije. Pogledajte... |
imam jos jedno malo glupo pitanje gdje mogu dizati napon procesora pod tim uvjetom mislim ako u biosu nemogu gdje drugdje mogu ?
|
Citiraj:
Nego, reci ti koju ploču imaš, pa ti možda pomognemo... |
Imam Gigabyte GA-7N400S(-L)
|
Mislim da trebas u biosu stisnuti CTRL+F1 pa dobijes napredne opcije...
|
Hvala CyRuS točno dobio sam napredne opcije za memoriju i za AGP, USB i CPU ali nisam nigdje vidio za dizanje napona
|
Cuj, mora to tam bit...
al kolko znam, kod Gigabyte-a dizanje napona se mjenja u postocima, tako da probaj ako ti pod CPU pisu neki postotci (5%, 10% itd) to bi trebalo biti to... a onda lako provjeris u win sa CPU-Z-om (ili nekim drugim programom) kolki ti je napon... |
nema pregledao sam sve i nema, ali pogledati cu jos sutra malo detaljnije
|
Citiraj:
Konkretno zanima me za ECS (od frenda neka, ne znam točno koji model, možda P4MM2) |
Citiraj:
Sad, kolko me memorija sluzi (ipak je pol 4 ujutro:D) mislim da i na nekim MSI-jevim maticnim ima neka kombinacija i tako... Najbolje ti je saznat model maticne i potrazit neki review prek google-a pa onda vidjet dal ima neku kombinaciju.. Makar za ECS sumnjam, no nikad se nezna...:beer: |
Sve sam pregledao ni nigdje nisam mogao naci gdje mogu dizati napon. HELP !!!!!!
|
Klokao sam procesor AMD Athlon XP 3000+ na 2350MHz bez dizanja napona i radi stabilno. Ali postoji koji drugi nacim dizanja napona procesora ako to "nemogu" u bios-u, ali da je taj posturak dizana napona siguran ??
|
Klokao sam procesor AMD Athlon XP 3000+ na 2350MHz bez dizanja napona i radi stabilno. Ali postoji koji drugi nacin dizanja napona procesora ako to "nemogu" u bios-u, ali da je taj posturak dizana napona siguran ??
|
Mislim da nema...
Al jesi ti siguran da ti toga nema u biosu? ta maticna mora imati dizanje napona... daj probaj stiskati CTRL+F1 u svim izbornicima u biosu:D |
Da ne otvaram novu temu! Kak na gigabyte mjenjati množitelj?
Proc radi na 10x200.Ako stavim na 11x200 ne radi.Čul sam da za gigabyte treba skinut novi bios i da sve šljaka, pa ako neko ima iskustva s tim molim za pomoć. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |