|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
vlasnici nf7-s...
dokle vam ide fsb? meni prime izbacuje grešku vec na 201 !?!? bez problema mogu stavit 13x200 @1,82v i to je bilo stabilno 4 sata (vise mi se nije dalo cekat) a vec na 11x205 (ili nest slicno preko 200 fsb) izbacuje grešku u prvih 5 min...
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nemoj se žalit gle moj FSB! digni voltažu na matičnoj, onaj mali cooler dovoljno hladi. kakve su ti postavke (latencije) RAM-a? si flasho BIOS?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi MantaRay XT BIOS od Tic Taca pa onda probaj, vjerujem da ce ti pomoci. BTW gdje je proizvedena ploca (China, Taiwan)?
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
mislim da ti je to zbog rama. koji ti je kingmax i koje su ti latencije i volaza
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Probaj napravit vdd mod sa olovkom pa onda udri po FSB-u http://www.overclockers.com/tips1078/
![]() |
![]() |
#8 |
AutoCad & Allplan expert
|
mema je kingmax hardcore 500 (hynix d5 cipovi), latencije su by spd. tako da mislim da to nije problem nb je na opip mlak, gore je ona zujalica @5v, zamijenil sam pastu i kopče na njoj. na mu dodam stuje? - trenutno je na defaultu
![]() |
#10 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Priem ti izbaci grešku zbog pad anapona na procu. Meni je bila ista fora. Prvo digni napon na NBu i na procu pa onda vidi i da stavi RAM na 2,9V
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
AutoCad & Allplan expert
|
nis ne pomaze, stavim najveci napon za nb, dignem vdimm, vcore, i na 10x210 ni minute stabilno na prime-u. neznam sta da radim...(ak mogu opce kaj)
![]() |
#14 |
AutoCad & Allplan expert
|
alternativa ovom biosu bi bila? mislim da je on kriv jer tu i tamo zasteka kod bootanja (malo poslije onog zvuka maticne, taman kad bi trebal detektirat drajvove. istestirs memeu i nspise frekvu proca) i nece nigdje ni u bios ni nis...
![]() |
#15 | |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
1.tica tac bios 2.zalman na northbridgeu i mislim da bi to mogao biti jedan od vecih uzroka 3.memorija u slotu 3 i 2 4. napon za memoriju povecan mada prije prve dvije promjene to nije utjecalo na rezultat
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|