|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Antivirusi ne rade
Dobio sam od kolege laptop, toshiba 13.3 koja je bila krcata virusima nakon 2 3 dana čiščenja sa svim antivirusima, avg,avira,avast,nod,panda... + razni spyware programi i ccleaner laptop je sto se virusa tice kako izgleda cist, no imam problem da niti jedan antivirus ne ide u securty mode nesto ih sprijecava probo sam s win fixom nesto rijesiti ali nista imo neko neku ideju sto bi moglo pomocii |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Nekad sam i sam na taj način rješavao viruse, dođe mi nečiji komp koji nikad nije održavan i bez antivirusnih alata. Na kraju se ispostavilo da se ne isplati liječiti takve kompove nego napraviti reinstalaciju za koju mi treba 4-6 sati a ovako se zahebavam dan-dva i na kraju ništa ne napravim jer virusi a i antivirusni alati ostave za sobom "ožiljke" Dakle ponovna instalacija winsa, to je najbolja opcija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
googlo sam ali nikako da fiksiram problem security mode, svaki antivrus isto poludi a problem je sto na tome kompu ima krcato podataka koje treba prebaciti a i programa pa eto probavam to izbjeci jos jedno vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što kaže kolega, neisplativo vremena i živaca. Format c: i vozi. Što se tiče programa, prepiši ključeve za njih ili stavi program koje iste očitava tako da kod ponovne instalacije možeš iskoristiti te ključeve. Podatke samo iskopiraš na drugu particiju/externi hard.
![]() |
#5 |
Premium
|
ako je to jedino riješenje onda cu da to tako radim nisam napomenuo radi se od windows xpu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ne nikad cuo za to :P to bi moglo pomoc ili cilj mi je izbjeci formatiranje Zadnje izmijenjeno od: croclocker. 24.02.2012. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini, imaj net dok ga pokrečeš, makni AV ako je gore i ako će ti reć da je program outdated ili da je u reduced func modu onda u registryju ubi iz start upa fileove koji ga blokiraju. Uglavnom program se mora updatat i odvrtit do kraja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|