![]() |
Antivirusi ne rade
Dobio sam od kolege laptop, toshiba 13.3 koja je bila krcata virusima
nakon 2 3 dana čiščenja sa svim antivirusima, avg,avira,avast,nod,panda... + razni spyware programi i ccleaner laptop je sto se virusa tice kako izgleda cist, no imam problem da niti jedan antivirus ne ide u securty mode nesto ih sprijecava probo sam s win fixom nesto rijesiti ali nista imo neko neku ideju sto bi moglo pomocii |
Nekad sam i sam na taj način rješavao viruse, dođe mi nečiji komp koji nikad nije održavan i bez antivirusnih alata. Na kraju se ispostavilo da se ne isplati liječiti takve kompove nego napraviti reinstalaciju za koju mi treba 4-6 sati a ovako se zahebavam dan-dva i na kraju ništa ne napravim jer virusi a i antivirusni alati ostave za sobom "ožiljke"
Dakle ponovna instalacija winsa, to je najbolja opcija. |
googlo sam ali nikako da fiksiram problem security mode, svaki antivrus isto poludi
a problem je sto na tome kompu ima krcato podataka koje treba prebaciti a i programa pa eto probavam to izbjeci jos jedno vrijeme |
Kao što kaže kolega, neisplativo vremena i živaca. Format c: i vozi.
Što se tiče programa, prepiši ključeve za njih ili stavi program koje iste očitava tako da kod ponovne instalacije možeš iskoristiti te ključeve. Podatke samo iskopiraš na drugu particiju/externi hard. |
ako je to jedino riješenje onda cu da to tako radim
nisam napomenuo radi se od windows xpu |
Jesi koristio combofix kod čišćenja?
|
ne
nikad cuo za to :P to bi moglo pomoc ili cilj mi je izbjeci formatiranje |
Skini, imaj net dok ga pokrečeš, makni AV ako je gore i ako će ti reć da je program outdated ili da je u reduced func modu onda u registryju ubi iz start upa fileove koji ga blokiraju.
Uglavnom program se mora updatat i odvrtit do kraja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |