|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
pa ako je USB, spojiš preko usb sucelja i uživaš neznam kako bi mogao gledati tv na kompu ako ga nespojiš sa kompom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
moraš spojit kompozitni (žuti) ili s-video (crni-sličan PS/2) za sliku, crveni i bili za zvuk + naravno usb za napajanje i prijenos slike na komp.
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne, ja ću ti ga doći spojiti ![]() ![]() Pa daj malo razmisli prije nego pitaš :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Ajd ozbiljno, fakat ne moras ukoliko ta kartica dolazi sa svojom malom antenom. Samo ona ti nece previse pomoci ako imas slab signal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako je usb, covjek ti je lijepo rekao da on sluzi za napajanje te externe tv kartice i onda ga jos spojis s kablovima za sliku i zvuk. Pitanje: Zasto si ne kupis PCI TV karticu? Nisu skupe, a dobre su |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajde mene zanimaju modeli USB TV kartica. I to zato što moj laptop nema PCI. Loš model. Drugi ću puta bolje odabrati.
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je to najbolji izbor cijena/kvaliteta. Ima ju kompic i kaze da je vrlo zadovoljan s njom. Ja ju osobno jos nisam vidio na djelu, al nema razloga da mu ne vjerujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Načuo sam da za bežične tv kartice ne treba spajat kabel do kompa nego da to nekako preko bežičnog puta prima programe koje ja imam i na televiziji i vidio sam kod frenda V-Gear PCI tv kartica šta u hgspota košta 280 kn i fenomenalna mi je..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Našao sam u hgspotu bežični prijenosnik slike i zvuka pa me zanima jeli to da ne moram spajat kabel do kompa kako bi gledao tv? http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
moze se naravno signal prenosit i u drugom smjeru medjutim onad ces na kompu i na tv-u morat gledat isti program, a na kompu moras imat ili vivo graficku ili bilo sta s video ulazom (opet najjednostavnije tv kartica) kako san dosad uspija kuzit ti bi zelija u sobi na kompu gledat tv, a uticnica od antene/kabelske ti je predaleko i nemozes provlacit kabel mozda ti je najjednostavnije rjesenje kupnja tv kartice ili sobne antene mozda mozes i vanjsku antenu stavit negdi na balkon ili na prozor u toj sobi opisi nam tocno sto zelis i u uvjete u kojima to zelis ostvarit pa cemo ti lakse pomoc
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Problem je u tome što moram tri zida po 20 cm bušit da bi uspio kabel spojiti s kompom te je udaljenost 14 m između tv i kompa.Znači ako želim kupiti bežični prijenosnik moram kupiti i tv karticu da bi se to ostvarilo?Pošto živim u zgradi na 5 katu bi li mi pomogla antena koja dolazi s tv karticama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
nisan jos naletija na tv karticu s kojom se dobiva tv antena, samo one za radio uvik mozes nabavit onu sobnu antenu, kostaju nesto vise od 100kn znas li s kojeg ces odasiljaca primat sliku i sta sve ima izmedju tebe i njega?
![]() |
![]() |
#19 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
ti imas tri zida izmedju prijemnika i odasiljaca signala, a vjerojatno je tu jos i neki ormar ili nesto slicno sto dodatno ubija signal treba u obzir uzet i kvalitetu te opreme
![]() |
![]() |
#21 | ||||||||||||
Premium
|
busenje zidova bilo bi ti najbolje rjesenje ako nemas vivo graficku tv kartica ti treba za bilo koje od ta tri rjesenja kupi ili jos bolje posudi tv karticu i negdi u ducanu zamoli da ti daju sobnu antenu na kauciju (da ne napisu racun) pa isprobaj i vrati ako nisi zadovoljan (naravno tako se dogovori s prodavacem) ako imas kabelsku i oces gledat sve programe bojim se da ti je kabel jedino rjesenje sto se bezicnog prijenosnika tice moras imat tv koji ima video izlaze (posluzit ce i video sa chinc ili s-video izlazima ili bilo kakav zasebni tuner sa takvim izlazima) i na kompu ces morat gledat isti program koji se gleda na tv-u ili videu i zato ti to nema previse smisla da sumiran - ili sobna antena za 4-5 domacih programa ili kabel za kabelsku
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|