|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
BIOS lozinka
Ispricavam se ako je krivi podforum... Imam HP 8710p vec jedno 3 godine, odlican laptop ![]() Frka mi je sto sam na pocetku stavio pww na bios i sada ju ne znam, of course ![]() ![]() Kako srediti to? Pokusao sam sa odpajanjem baterije od ispod, stanga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moraš skinuti BIOS bateriju na ploči jer time vraćam BIOS na defaultne postavke bez šifre. Rješenje bi bio Hiren's Boot CD na kojem imaš programe za otkrivanje i resetiranje BIOS passa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
no, ako imas "srece" kao frendica na 6710b, mislim da ti nista nece pomoci osim slanja u HP. daklem - sve probao, i cupanje baterije, i paljenje sa/bez lap baterije, i hirens, i nekakvo cudo od HPa pod sistemom....... nista nije upalilo, sifra je i dalje stajala, jedino sto sam uspio vratiti datum i sat na def postavke. ima puno dokumentacije na netu bas za usrani 6710b, ako imas nesrecu pa je 8710p napravljen na istu shemu - ne znam sto da ti kazem. ali svakako prvo pokusaj sa baterijom na maticnoj, mozda kod tebe upali.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa velim gore, pokusao sam sa baterijom, stanga... Cak sam i sa HP sluzbom bio komunicirao, stanga... Pokusao sam i sa tim paljenjem sa/bez baterije... ![]() ![]() Dali je frendica uspjela na kraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
zaboravi!jedino hp ti moze preko serijskog broja generirat pass ili netko tko ima takvu neispravnu maticnu pa s njegove preselit bios chip na tvoju ili skinut taj tvoj chip dolje i programirat ga u programatoru,ali neznam tko to kod nas radi...apsolutno nikakvo drugo rijesenje ne postoji!
![]() |
#6 |
Premium
|
Ok, a kako dodjem do toga da mi izgeneriraju pww? Kaj im moram lap slati negdje ili sto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kyro
Datum registracije: Dec 2006
|
HP Omen 17 i5 9300H nVidia 1666 Ti 8 GB 2666 512 gb ssd Zadnje izmijenjeno od: dino25. 18.05.2011. u 15:02. Razlog: Dodavanje riješenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Postoji rjesenje (cak i za najnovije modele - cak i za elitebook seriju) ali ne bih da reklamiram stvari upitne legalnosti :-) Google it.
![]() |
#10 |
Premium
|
Pozdrav svima! Imam jedan problem s biosovom lozinkom,prvi problem je što nesmijem vaditi bateriju niti u kojem slučaju resetirati bios, drugi problem je da je bios flash-an i da je napravljen sa određenim zahtjevima za taj uređaj.Samo da znate to nije pc ili laptop.Da li postoji koja mogućnost da otkrijem pass za bios? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Moja iskrena isprika, pogrešno sam se izrazio to je pc sustav unutar većeg sustava. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|