|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Neradi wireless na SX763.
Ima vec 2 mjeseca da na SX763 crkava wireless, dosad je to bilo jedanput dnevno i onda bi samo ugasio i upalio wireless i mogao bi nastaviti surfati dok evo ima 2-3 dana da neradi nikako, uspijem se i spojiti ali net neradi iako ovaj komp sto je zicom spojen uredno ide na net. Zbog TVa moram ostaviti ovaj SX763 ali imam i stari SE515 kojeg bi spoio samo za wireless pa sam tu zapeo jer nemam pojma kako dalje. Malo sam googlao i pretpostavljam da treba staviti ovog u bridge mode (!?!) pa bi mi mala pomoc dobro dosla. Thx
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prijavi da ti se router kvari pa će ti dati novog ili kupi neki polovan na oglasniku za 100kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nisam vise pod ugovorom pa racunam da je i garancija istekla. za polovni imam u planu al je nestasica pa se svaka kuna gleda zato i gledam ako mogu iskoristi ovo sto imam...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Aj probaj naći isti il slični slućaj, neda mi se sve ponovo pisat. SE515 = 192.168.1.2, DHCP Off, Gateway na 192.168.1.1, spojeni Lan1 - Lan1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Uspio sam iskopati iz ove teme i mislim da bi to moglo biti to iako se tu radi o 2 x sx763. Probam kad dodjem kuci... Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Manje - više to je to, za definiranje Gateway - a dodaj Static Route i to: IP=0.0.0.0 Subnet=255.255.255.0 selektiraj i unesi Gateway IP address=192.168.1.1 U SX - u ugasi Wlan, provjeri jel se pregrijava (ako da, to je mogući razlog zezanja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
@branuschi; t-com naravno, ma cekam neku akciju za produjenje ugovora pa cemo onda sve mjenjati, nadam se da ce mi dati i novi maxtv prijemik je mi je mala razbila daljinski od starog ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Kod iskona nisi vlasnik opreme nego ju unajmljuješ za onu kunu kaj si platio na početku, tkao da ako krepa zamjene, a kad prestane ugovor ili pređeš na nekaj drugo moraš im vratit opremu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Nije da se nešto pretjerano kužim u ove znanosti, ali nisam niti od jučer. Na primjer, kod mene se već nekoliko godina nalazi jedan mali zgodan access point. Čini mi se da je to puno udobnije od traljavog wirelessa na routerima, kojeg je po mojem mišljenju najbolje zaobići. Ta stvarčica zbilja štedi živce i vrijeme pogotovo ako imate više laptopa ili nečega, pa vam krepa router. Tada se samo nakalemi novi router na access point i problem riješen, umjesto da morate iznova podešavati sve one zaštite, prolaziti kroz raznorazna veselja itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Ideja nije nepoznata, mnogi imaju svoje routere (obično kvalitetnije od ovog šta operateri daju), sa ili bez wireless - a. Da bi to radilo obično treba uređaj operatera prebacit u Bridge mode (barem za Internet konekciju) ili da imaju mogućnost PPPoE Pass-Trough. E sad, kod nekih uređaja je to lakše a kod nekih teže postaviti. Za "žuntu" VoIp telefonija komplicira stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|