|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Google Earth
Ovako, prošli mjsec sam pokrenuo googlei sam je krenuo u nekakvo updejtanje, međutim bio sam blizu kraja paketa i morao sam ga prekinut, pokrenuo sam ga ovaj mjesec, i dobim poruku kao da se spaja na server, i tako u nedogled... Pokušao sam uninstall, i na novo install i ništa, skinuo drugu verziju ista stvar, samo kao spaja se na server, i uopče ne vidim zemlju, samo crno i zvjezde, kaj da radim ??
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
Zadnje izmijenjeno od: Poggiali. 11.11.2008. u 01:27. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smak svijeta, *ebi ga... ![]() Jesi li probao deinstalirati program, ručno obrisati njegove ključeve u registryju i kasnije uz pomoć CCleanera/TuneUpa obrisati još ostatak neispravnih ključeva? Imaš li kakav firewall?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma, eto sinoć mi je Joke sa foruma pokušavao pomoći preko TV-a i ništa, a do nedavno je sve radilo :/ Od zaštite koristim ad aware i nod 32... Pokušavali smo CC -om, wise registry cleanerom, više verzija eartha i ništa , uvjek stoji da se spaja na server :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jep obrisali smo google earth popeglan registry sa ccleaner i wise registry cleaner takoder i manualno iz registrya nekih ostataka,probane su 2-3 verzije nema firewalla ali svaki put samo performing google earth server login..Eto tio sam mu pomoc ali jbg ne pada mi nista drugo napamet osim ako se moze mjenjat taj server u google earthu? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
If you're a Microsoft Windows user, please visit the Google Earth Server Test using Microsoft Internet Explorer to see if your computer can contact our servers Connecting Issues |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
postoji li mogucnost u google earthu ili mapsima ili nekom drugom programu da mi mjeri udaljenost... ali ne ono stavim tocku a tocku b pa mi izracuna neku svoju grbavu rutu izmedju tih tocaka i kaze udaljenost, vec da recimo vucem olovkom po mapi kao u paintu i on mi ispisuje udaljenost... |
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|