|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
=-> PRONAĐEN PAS U ZAGREBU <-=
Dana 24.12. na badnju večer pronađen je mužjak Škotskog ovčara na području Zagreba (Maksimir) Star cca 3 god, miran, plah, čist, uredan, nema ogrlicu Pratio me do doma, kod mene je u stanu, dao sam mu vode i hrane (čekam da mu dođu očitati čip, ako ga ima..i tko zna kad će doći) a do tada traži se vlasnik! Kontakt 091 314 44 44 ( Željko ) http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...82359172_n.jpg |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
na koje ime se odaziva? |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pokušao sam dosta imena, makakvi..to je nemoguća misija kad nema ogrlicu. Ali ako ga pozoveš na "dođi" pas uredno dođe. Pronalazak objavljen na više foruma, eter Radia 101, policijska postaja Maksimir, azil za životinje, veterinarska služba Heinzelova, Facebook, 1 plakat ispred moje zgrade NIkako da dobijem nekoga tko bi došao i očitao čip .... Zadnje izmijenjeno od: Ziga. 25.12.2011. u 12:09. Razlog: Dodani tekst |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Ziga. 25.12.2011. u 15:20. Razlog: Dodan tekst |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prekrasan je. Kak ga je neko mogao izbaciti na bozic :-( |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
To je Šetlandski ovčar ![]() Ja sam imao prije godinu i pol. 11 godina trajalo pa je nastupila piroplazmoza (krpelj) Vrlo vjerojatno da se odlutao zbog petarde tj. izbezumio se. btw. Gdje si ga našao točno?
__________________ |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
otidji u najbližu vet. stanicu, mozda je tamo čipiran, to je par min. posla,zamoli ih da provjere.. |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovo je OT ljudi moji. Nije ovo forum za ljubimce. Ziga ak treba još nekaj kontaktiraj me nekako pa dodam ili otvorim da napišeš kaj se događa. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|