![]() |
=-> PRONAĐEN PAS U ZAGREBU <-=
Dana 24.12. na badnju večer pronađen je mužjak Škotskog ovčara na području Zagreba (Maksimir)
Star cca 3 god, miran, plah, čist, uredan, nema ogrlicu Pratio me do doma, kod mene je u stanu, dao sam mu vode i hrane (čekam da mu dođu očitati čip, ako ga ima..i tko zna kad će doći) a do tada traži se vlasnik! Kontakt 091 314 44 44 ( Željko ) http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...82359172_n.jpg |
na koje ime se odaziva?
|
Citiraj:
Ali ako ga pozoveš na "dođi" pas uredno dođe. Pronalazak objavljen na više foruma, eter Radia 101, policijska postaja Maksimir, azil za životinje, veterinarska služba Heinzelova, Facebook, 1 plakat ispred moje zgrade NIkako da dobijem nekoga tko bi došao i očitao čip .... |
nemoj ga samo baciti na ulicu :\ ak trebaš neku pomoć oko ćuke javi se slobodno pa skupimo nešto para samo da ćuko neode na ulicu :\
|
Daj oglas na njuskalo tamo dosta ljudi odlazi
|
Jesi se snašao ili da se ja idem raspitivati kod frendova veterinara i ekipe koja radi po pet shopovima? :)
|
Citiraj:
Ja bih volio da mu se očita čip što prije. |
Da si bliže očitao bih ti ja pošto mi stara radi u veterinarskoj i već sam na taj način radio s lutalicama. :)
Zadržavanje psa nije opcija? Lepi je |
Citiraj:
|
Prekrasan je. Kak ga je neko mogao izbaciti na bozic :-(
|
Pa možda se samo izgubil, tu kod mene su ostavili trudnu pesekicu i rodila 6 malih na cesti :fuming:
|
To je Šetlandski ovčar :) Pravi Škotski ovčari su viši, i nemaju napola crno-sivu dlaku.
Ja sam imao prije godinu i pol. 11 godina trajalo pa je nastupila piroplazmoza (krpelj) Vrlo vjerojatno da se odlutao zbog petarde tj. izbezumio se. btw. Gdje si ga našao točno? |
Citiraj:
|
Koja ljepota... Nadam se da ćeš nać vlasnika uskoro, ako ne, super da ćeš ga zadržat. :)
|
otidji u najbližu vet. stanicu, mozda je tamo čipiran, to je par min. posla,zamoli ih da provjere..
|
Ovo je OT ljudi moji. Nije ovo forum za ljubimce. Ziga ak treba još nekaj kontaktiraj me nekako pa dodam ili otvorim da napišeš kaj se događa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |