|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() Namjeravam kupiti ovaj monitor, a nisam nikad čuo za tu firmu, pa bih molio nekog ako več posjeduje taj monitor da mi kaže kako je zadovoljan sa njim. Dvoumim se između njega i ovog Aoc E2243FW 22', pa ak ima netko iskustva i sa ovim Aoc-om sugestije su dobro došle, hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sva sreća pa nema Sticky tema za 22" monitore!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Nije fora u stickyu nego u dotičnom monitoru, odnosno dotičnoj firmi. Moj savjet ti je (pošto vidim da ga drži samo HG Spot) da se maniš toga i kupiš od bilo koje firme koje možeš naći da drži više dućana. Zašto? Čisto zato da budeš siguran kako u slučaju kvara nećeš imati banciju sa garancijom. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Čovjek ti je dao dobar savjet, sad ako ti to ne smatraš kao pomoć to je druga stvar... Stvar je u tome da su svi ti monitori u tom cjenovnom rangu dno što se kvalitete prikaza tiče pa ti je najbolje izabrati onaj sa DVI portom i što duljom/boljom garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Kupljen Hanns g 221 22' i ja sam prezadovoljan tim monitorom, svakako moja preporuka, omjer uloženog i dobivenog je nemjerljiv. ovaj je sa dvi ulazom i 3 godine garancije, ja nemam zamjerke kaj se prikaza slike tiče sve 5, hd filmovi izgledaju savršeno, igre također a o slikama u hd rezi da i ne govorim. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.12.2011. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Razlog tomu je vjerojatno jedan od sljedecih: - nisi vidio kako HD filmovi izgledaju na kvalitetnim panelima - nisi vidio kako igre izgledaju na kvalitetnim panelima - nisi vidio HD rezu ili vise na kvalitetnim panelima - do sada si imao los CRT ili jos losiji LCD pa ti je ovaj "avion" u odnosu na stari (cenera da je ovo!) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
|
da u pravu si da sam do sada imao CRT ali nije bio loš, a ovo mi je prvi lcd monitor i ja sam zadovoljan sa njim... "dok ne vidiš bolje super ti je ono kaj gledaš trenutno". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|