![]() |
Hanns-G HH221DPB LCD 22' monitor.
Namjeravam kupiti ovaj monitor, a nisam nikad čuo za tu firmu, pa bih molio nekog ako več posjeduje taj monitor da mi kaže kako je zadovoljan sa njim.
Dvoumim se između njega i ovog Aoc E2243FW 22', pa ak ima netko iskustva i sa ovim Aoc-om sugestije su dobro došle, hvala. |
Sva sreća pa nema Sticky tema za 22" monitore!
|
Nije fora u stickyu nego u dotičnom monitoru, odnosno dotičnoj firmi.
Moj savjet ti je (pošto vidim da ga drži samo HG Spot) da se maniš toga i kupiš od bilo koje firme koje možeš naći da drži više dućana. Zašto? Čisto zato da budeš siguran kako u slučaju kvara nećeš imati banciju sa garancijom. |
Dal sam ja postavio tu upit za pomoč oko odabira ili da me ti kritiziraš!!!
Ako nemožeš pomoč čovjeku, nemoj mu ni odmagat, |
Čovjek ti je dao dobar savjet, sad ako ti to ne smatraš kao pomoć to je druga stvar... Stvar je u tome da su svi ti monitori u tom cjenovnom rangu dno što se kvalitete prikaza tiče pa ti je najbolje izabrati onaj sa DVI portom i što duljom/boljom garancijom.
|
Kupljen Hanns g 221 22' i ja sam prezadovoljan tim monitorom, svakako moja preporuka, omjer uloženog i dobivenog je nemjerljiv.
ovaj je sa dvi ulazom i 3 godine garancije, ja nemam zamjerke kaj se prikaza slike tiče sve 5, hd filmovi izgledaju savršeno, igre također a o slikama u hd rezi da i ne govorim. |
Razlog tomu je vjerojatno jedan od sljedecih:
- nisi vidio kako HD filmovi izgledaju na kvalitetnim panelima - nisi vidio kako igre izgledaju na kvalitetnim panelima - nisi vidio HD rezu ili vise na kvalitetnim panelima - do sada si imao los CRT ili jos losiji LCD pa ti je ovaj "avion" u odnosu na stari (cenera da je ovo!) :D Drago mi je da ti se monitor svidja, al' ne bi ga spicio u "izgledaju savršeno" kategoriju. :nono::beer: Kakav je backlight bleed? Kut gledanja ljevo i desno, gore i dole? itd. |
da u pravu si da sam do sada imao CRT ali nije bio loš, a ovo mi je prvi lcd monitor i ja sam zadovoljan sa njim... "dok ne vidiš bolje super ti je ono kaj gledaš trenutno".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |