|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Veliki problem s gigabyte K8NS ultra
Dakle...nforce 3 ultra chipset! Na njemu imam venice 3000+ i kingmax ddr 433mhz... SVAKI put,kada mjenjam postavke u biosu komp zasteka i nece boot-at,moram ga isk iz struje pa upalit,ali ni to nije uvijek uspjesno rijesenje,onda boota s postavkama koje sam postavio...ali nece iz prve!nikad... I skoro uvijek,kada palim komp,nece bootat odmah,nego opet moram isk iz struje pa palit dok ne boot-a,probao sam s f5 i f6 biosom,nista...to se dogadja bio on OC-an ili ne... Izludjuje me vise!ima li kakvo rijesenje ili reklamacija?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
novi bios?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
ma odlucio saqm uzet novu plocu!msi najvjerovatnije,ovu cu dat na reklamaciju ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
moja iskustva s gigabyteom su uglavnom dobra, jedino sad u zadnje vrijeme ploce s nforce chipsetima su lose. vjerojatno se i ja vise necu jedno vrijeme zezati s njima, riskirat cu sa soltekicama i epoxicama ( govorim o prodaji racunala )
![]() |
#10 |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
ja na nf7-s nisam uopće mogao dizat win xp sa tom memom, ako je bila na ikakvim postavkama osim defaultnim u biosu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
hmm.... ja mislin da je ipak najveci problem napajanje probaj sa nekim jacim npr. 420w min ali da je od stopoznatije firme jer ipak imas 6800gt 2 hdd itd. a vidit ces u opustvima od grafulje pise da je preporuka napajanje od 480w prema tome neko stopoznatije od 420w bi tribalo radit kako triba. A uostalom neznam kako ti radi u win i u igrama. Ovo je bila samo jedna moja pretpostavka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|