|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Titlovi i Panasonic
Kupio sam nedavno plasmu Panasonic tx-p42v20e koja ima usb utor. Naime stavio sam na usb filmove zajedno s titlovima koje tv ne želi očitati. Prije sam imao Samsunga koji je očitavao titlove kada bi ih nazvao isto kao što je i naziv filma npr. Troja.avi -> Troja.srt međutim na ovom to ne funkcionira. Isto tako na usb-u tj na tvu uopće ne prikazuje kako su titlovi uopće tamo. Zanima me kako mogu narediti da mi se titlovi vrte? Film se uredno pokrene ali titlovi ne rade. Hvala puno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
probaj umjesto srt staviti sub nekak cisto sumnjam si probo provjeriti po netu dali uopce taj model moze procitt titlove
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Slazem se da je los media player, ja imam doma vt30 model i jako je nepregledan raspored fajlova, opce ne kuzis kaj gledas a titlove cita, ja sam stavio srt titl istog naziva kao i video fajl i radi al slova su mala i jedva citljiva te nema nikakve mogucnosti uredjivanja titlova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Uspio sam, trebalo je samo ukljuciti u opcijama titlove na ON. Samo me sad muči jedna stvar, ne prepoznaje znakove č,š,ž,ć pa me zanima da li to mogu kako ispraviti s nekim programom ili? Mjenjati svaki takav znak u notepadu mi je ipak predug proces. Hvala svima ![]() P.S i veličina slova mi je mala, mogu li to kako povećati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
o notepadu imas opciju find/replace i stavis svako slovo posebno u koje da prebaci proces od 20 sek za sva ta slova...a sto se tice malih slova jbg nemos tu nista
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kad ukljucis ttilove u istom tom meniju imas opciju western1, western2 i cirilicu. Stavi na western 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Il jednostavno zaljepis titl na film pa onda zapržiš kao što je napomenuo kolega Fre@k Jest da pol sata duze "przis",al barem znas na cemu si |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
![]() Pozdrav. Prvi put se ukljucujem na forum sa molbom za robben_16 da mi detaljnije objasni kako se ukljucuje titl na Panasonicu P42S30E. Pokusavao sam da udjem u te opcije ali nigdje titlova. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kad krene film stisnes tipku "option" i tamo stavis titlove na ON |
![]() |
![]() |
|
|