![]() |
Titlovi i Panasonic
Kupio sam nedavno plasmu Panasonic tx-p42v20e koja ima usb utor. Naime stavio sam na usb filmove zajedno s titlovima koje tv ne želi očitati. Prije sam imao Samsunga koji je očitavao titlove kada bi ih nazvao isto kao što je i naziv filma npr. Troja.avi -> Troja.srt međutim na ovom to ne funkcionira. Isto tako na usb-u tj na tvu uopće ne prikazuje kako su titlovi uopće tamo. Zanima me kako mogu narediti da mi se titlovi vrte? Film se uredno pokrene ali titlovi ne rade. Hvala puno!
|
probaj umjesto srt staviti sub nekak cisto sumnjam si probo provjeriti po netu dali uopce taj model moze procitt titlove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
druga opcija ljeplje titlova na postojeci video fajl
|
Uspio sam, trebalo je samo ukljuciti u opcijama titlove na ON. Samo me sad muči jedna stvar, ne prepoznaje znakove č,š,ž,ć pa me zanima da li to mogu kako ispraviti s nekim programom ili? Mjenjati svaki takav znak u notepadu mi je ipak predug proces. Hvala svima :)
P.S i veličina slova mi je mala, mogu li to kako povećati? |
Ukratko, moš se slikat :)
|
o notepadu imas opciju find/replace i stavis svako slovo posebno u koje da prebaci proces od 20 sek za sva ta slova...a sto se tice malih slova jbg nemos tu nista
|
Citiraj:
|
Il jednostavno zaljepis titl na film pa onda zapržiš kao što je napomenuo kolega Fre@k
Jest da pol sata duze "przis",al barem znas na cemu si |
Titlovi za Panasonic
Pozdrav. Prvi put se ukljucujem na forum sa molbom za robben_16 da mi detaljnije objasni kako se ukljucuje titl na Panasonicu P42S30E. Pokusavao sam da udjem u te opcije ali nigdje titlova.
Hvala |
Kad krene film stisnes tipku "option" i tamo stavis titlove na ON
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:59. |