|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
(riješeno) Spor download torrenta
Imam Siemensov ruter, t-com 4 mbit flat. do prije par dana sve normalno radilo. sad net radi normalno, ucitava youtube itd sve ok, ali na torrentima ide JEDVA 8 kb/s po torrentu. da se razumijemo, to su sve privatni trackeri i mora ici maksimalnom brzinom, dakle oko 480 kb/s. kad se prvi put to dogodilo, idem zvat t-com sluzbu za korisnike, i ostajem iznenadjen, jer nema onog birajte 1,2,3, nego se odma javlja automat s porukom tipa : "postovani, svjesni smo trenutnih problema i radimo na otklanjanju." nakon toga se vise nisam ni trudio zvati i vidjet dal je do njih ili do mene. primjetio sam sljedece, dok restartam komp, krene normalno maksimalnom brzinom, tako nekih pola minute i onda opet svi torrenti padnu na 8kb/s evo screenshota: ![]() speedtest: ![]() ljudi, pomozite, zbilja sam isfrustriran! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Tako je i meni bilo svojevremeno... Trajalo jedno 10 dana dok se USKOK nije nakačio na centralu od ISPa i onda se vratilo u normalu... Živila policijska država ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
T-com radi neke zahvate na centralama o čemu je točno riječ ne vjerujem da će otvoreno i iskreno objaviti i objasniti . Prije dva dana nisam imao pristup internetu cijeli dan (ispričali su se sa navodnim kvarom). Nešto se događa , teoretičari zavjera molim neka se očituju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ovako, isprobal prek netbooka di je xp, i tam rade torrenti normalno.... zasad sumnjam da sam zadnjim apdejtanjem windowsa instaliral neki apdejt koj mi je sj... ovo kaj je sj.... a kak to rijesiti, nemam pojma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
rjeseno, popizdio, uninstalirao utorrent, restartao komp, instalirao ga opet i sad je ok... ![]() moze lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|