![]() |
(riješeno) Spor download torrenta
Imam Siemensov ruter, t-com 4 mbit flat.
do prije par dana sve normalno radilo. sad net radi normalno, ucitava youtube itd sve ok, ali na torrentima ide JEDVA 8 kb/s po torrentu. da se razumijemo, to su sve privatni trackeri i mora ici maksimalnom brzinom, dakle oko 480 kb/s. kad se prvi put to dogodilo, idem zvat t-com sluzbu za korisnike, i ostajem iznenadjen, jer nema onog birajte 1,2,3, nego se odma javlja automat s porukom tipa : "postovani, svjesni smo trenutnih problema i radimo na otklanjanju." nakon toga se vise nisam ni trudio zvati i vidjet dal je do njih ili do mene. primjetio sam sljedece, dok restartam komp, krene normalno maksimalnom brzinom, tako nekih pola minute i onda opet svi torrenti padnu na 8kb/s evo screenshota: http://i219.photobucket.com/albums/c...entproblem.jpg speedtest: http://www.speedtest.net/result/1595523061.png ljudi, pomozite, zbilja sam isfrustriran! :hitthewal: |
Tako je i meni bilo svojevremeno... Trajalo jedno 10 dana dok se USKOK nije nakačio na centralu od ISPa i onda se vratilo u normalu...
Živila policijska država :) |
I kaj da radim?
edit: probao ugasit firewall, ista stvar... dal je moguce da je neki update windowsa 7 nes sj*bo? |
Ništa. Čekaj da završe što imaju pa nastavi dalje skidati kao i do sada. Njih zanimaju trenutno samo velike ribe pa se ne brini :D
|
T-com radi neke zahvate na centralama o čemu je točno riječ ne vjerujem da će otvoreno i iskreno objaviti i objasniti .
Prije dva dana nisam imao pristup internetu cijeli dan (ispričali su se sa navodnim kvarom). Nešto se događa , teoretičari zavjera molim neka se očituju . |
Citiraj:
|
ovako, isprobal prek netbooka di je xp, i tam rade torrenti normalno....
zasad sumnjam da sam zadnjim apdejtanjem windowsa instaliral neki apdejt koj mi je sj... ovo kaj je sj.... a kak to rijesiti, nemam pojma :wtf2: |
Start+control panel+Recovery+system restore (odaberi datum prije apdejtanja i to je to) !
|
je, da imam system restore ukljucen, mozda bi i islo ;)
|
rjeseno, popizdio, uninstalirao utorrent, restartao komp, instalirao ga opet i sad je ok... :stoopid:
moze lock. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:58. |