|
![]() |
#1 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
HP NX6310
Dobih navedeni laptop celeron model, kolko sam uspio izguglat model sa maticnom koja prima i C2D cpuove... nasao na netu kako se otvara, uglavnom laptop je gotovo nekoristen, nema prasine ni nista, ali ne daje znakove zivota ![]() adapter za napajanje daje na izlazu 19V to je ok... baterija je isto ok ![]() posto sam do sada bio iskljucivo u serverskim vodama pojma nemam kuda dalje pa slusam prijedloge sto jos pregledat i probat... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno je riknula matična. Popravak neisplativ. Eventualno možeš pokušati reball (javi se useru Alvin), ali to nije trajno rješenje. Prodaj ga u dijelovima, dodaj nešto love i kupi novi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
da, još malo gugla kaže da je česta pojava krepanih maticnih ploca ![]() ebay su po 50 tak eur... kolka je verojatnost da je ploca jos nekaj povukla sa sobom? vidim da je mrezna kartica pci-e, kaj to mogu utaknut u obicnu stolnu mbo za test? ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nije reball loše riješenje uglavnom je trajno riješenje pa usudio bih se reći i preko 95% Međutim sumljam da ako je laptop mrtav da je pitanje reballa, ali tim bolje jer kod svih drugih popravaka šanse da će se ponovit kvar su 1:1000 ali s obzirom na starost laptopa mogući su drugi kvarovi Dualcore se može staviti umjesto celera na socket m i socket p utorima dok je pentium-m nemoguće nadograđivat s dual-om Radi li na tom laptopu punjenje baterije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
ne pali se nikakva lampica kad se usteka u struju, a bateriju sam probal u drugom laptopu i uredno radi na nju i kako sam rekel, A/C na izlazu daje 19V DC...
![]() |
#7 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() budem navecer ako budem imal vremena pogledao di su te zavojnice pa javim rezultate... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|