|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hotkey aplikacija za c/p
Pozz ljudi, Treba mi neki nacin da na generickoj tipkovnici napravim neki shortcut ili hotkey za copy/paste. Pod ovo mislim na jedno dugme bude copy a drugo paste (npr F11 copy a F12 paste). CTRL + c/v mi nikako ne odgovoaraju jer me vise boli ruka... iman nekih milijun strana teksta kopirat i to skoro svaku recenicu u drugu formu ![]() Pa ako ima koji nacin u windowsima ili sa nekom aplikacijom da se to napravi spasili bi ste me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Čudni zahtjevi, što misliš da je netko Ctrl+C i Ctrl+V izmislio onako usput i bezveze. Pa za čega bi onda koristile F11 i F12. Svaki program ima svoje shortcute a uz to i "mogućnosti dodavanja novih". Ne znam za bržu opciju C/P osim Ctrl+C i Ctrl+V (možda griješim ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Uspija san sa autohotkey...umjesto 1 i 2 da mi kopira i pejsta ako kome zatriba evo kod za to: 1:: Send,{Ctrl Down}{c down}{c up}{Ctrl Up} Return 2:: Send,{Ctrl Down}{v down}{v up}{Ctrl Up} Return Inace kopiram iz worda u tablicu na jednoj web stranici. CTRL+C/V mi stvarno nisu odgovarali jer ima previse toga, ovo radin na poslu ima vec 5 dana i jos nisan gotov. tj jos nismo gotovi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|