![]() |
Hotkey aplikacija za c/p
Pozz ljudi,
Treba mi neki nacin da na generickoj tipkovnici napravim neki shortcut ili hotkey za copy/paste. Pod ovo mislim na jedno dugme bude copy a drugo paste (npr F11 copy a F12 paste). CTRL + c/v mi nikako ne odgovoaraju jer me vise boli ruka... iman nekih milijun strana teksta kopirat i to skoro svaku recenicu u drugu formu:hitthewal:. Pa ako ima koji nacin u windowsima ili sa nekom aplikacijom da se to napravi spasili bi ste me. |
Citiraj:
Čudni zahtjevi, što misliš da je netko Ctrl+C i Ctrl+V izmislio onako usput i bezveze. Pa za čega bi onda koristile F11 i F12. Svaki program ima svoje shortcute a uz to i "mogućnosti dodavanja novih". Ne znam za bržu opciju C/P osim Ctrl+C i Ctrl+V (možda griješim ;) |
|
Nabavi mis sa vise tipki i dodaj tipkama te funkcije.
|
Uspija san sa autohotkey...umjesto 1 i 2 da mi kopira i pejsta
ako kome zatriba evo kod za to: 1:: Send,{Ctrl Down}{c down}{c up}{Ctrl Up} Return 2:: Send,{Ctrl Down}{v down}{v up}{Ctrl Up} Return Inace kopiram iz worda u tablicu na jednoj web stranici. CTRL+C/V mi stvarno nisu odgovarali jer ima previse toga, ovo radin na poslu ima vec 5 dana i jos nisan gotov. tj jos nismo gotovi :D tako da nemislite da je to par recenica. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |