|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
Kako nekom uvalit neispravnu grafu?
Sta kazete na sljedece , dal bi bio gad il ne? recimo.. imam 2 neispravne grafe.. koje ispravne vrijede oko 300 i oko 600 kn..e sad.. posto je mene jedan lik sjebao, i prodao neispravnu (ovu od 600kn)..mogu i ja tako..napravim lazni profil na njuskalu, stavim nizu cijenu, i uvalim nekom..boli me...e sad.. dal je to bezobrazno od mene il ne? ... al. i mene su sjebali..zasto nebi i ja? i ja tu nista nisam mogao... |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
btw, dajte jos neke prijedloge ak imate nesto bolje ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Naravno, zasto ne, napravi to odmah. Nadam se da ce onaj kog zavaljas doci sa letvom sa hrđavim čavlom i naučit te pameti. Drži takve ideje za sebe izrode jedan! |
![]() |
![]() |
#4 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
kolko znam svaku prevaru iznad 200 kn možes prijavit policiji.Bezobrazno je ako to napravis nekom poštenom i normalnom covjeku,drugo je da to vracas frajeru koji ti je to uradio...zato je najpametnije izbjegavat njuskalo osim ako nisi 100% siguran
#5 |
Banned
|
pa i mene je lik sjebao..i sta sad? jos sam osobno otisao po grafu...a ne znam mu ni ime ni prezime,a nemam ni broj vise..i mogu se jebat.. ne? |
![]() |
![]() |
#6 |
iVar
|
Zadnje izmijenjeno od: Luce. 07.09.2011. u 15:56. Razlog: gramatika |
![]() |
![]() |
#7 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
znaci, ti si sjeban, i ti bi sada sjebao nekog drugo, samo da ti ne ispadnes sjeban? kako molim te lijepo nemas od prodavaca niti ime niti prezime? kako ste trgovali? ako je postom - imas na paketu ime/prezime posiljaoca. ako ste uzivo - imas min njegov broj mobitela, iako je pozeljno znati i ime. kako nemas njegove podatke? uostalom - sam si si kriv za takvu ofrljastu trgovinu, i da sam na mjestu administratora ovdje - promptno bi dobio ban. da, samo zato sto razmisljas o tome, da ne kazem kako i trazis savjet.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
#8 |
iVar
|
I sad ti ovakvom liku odobri pristup trznici ili jos bolje kupi nest od njega. LoL
#10 |
Banned
|
gle..ja nisam takav... nikad nebi prevario nikog...znam da sam si sam kriv..ali 2 puta kupim grafu,i 2 puta ne radi...nisam mogao probat, jer liku nije stala u kuciste,kako on kaze,zato ju je i prodavao.. ova druga.. ona prva..300 kn manje vise..nebitno..al najvise me pati ova zadnja od 600kn..... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj: