![]() |
Kako nekom uvalit neispravnu grafu?
Sta kazete na sljedece , dal bi bio gad il ne? recimo.. imam 2 neispravne grafe.. koje ispravne vrijede oko 300 i oko 600 kn..e sad.. posto je mene jedan lik sjebao, i prodao neispravnu (ovu od 600kn)..mogu i ja tako..napravim lazni profil na njuskalu, stavim nizu cijenu, i uvalim nekom..boli me...e sad.. dal je to bezobrazno od mene il ne? ... al. i mene su sjebali..zasto nebi i ja? i ja tu nista nisam mogao...
|
btw, dajte jos neke prijedloge ak imate nesto bolje ;)
|
Naravno, zasto ne, napravi to odmah. Nadam se da ce onaj kog zavaljas doci sa letvom sa hrđavim čavlom i naučit te pameti. Drži takve ideje za sebe izrode jedan!
|
kolko znam svaku prevaru iznad 200 kn možes prijavit policiji.Bezobrazno je ako to napravis nekom poštenom i normalnom covjeku,drugo je da to vracas frajeru koji ti je to uradio...zato je najpametnije izbjegavat njuskalo osim ako nisi 100% siguran
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znaci, ti si sjeban, i ti bi sada sjebao nekog drugo, samo da ti ne ispadnes sjeban? kako molim te lijepo nemas od prodavaca niti ime niti prezime? kako ste trgovali? ako je postom - imas na paketu ime/prezime posiljaoca. ako ste uzivo - imas min njegov broj mobitela, iako je pozeljno znati i ime. kako nemas njegove podatke? uostalom - sam si si kriv za takvu ofrljastu trgovinu, i da sam na mjestu administratora ovdje - promptno bi dobio ban. da, samo zato sto razmisljas o tome, da ne kazem kako i trazis savjet......... |
I sad ti ovakvom liku odobri pristup trznici ili jos bolje kupi nest od njega. LoL
|
anblivbl :D
ovo ide pod vjerovali ili ne... |
gle..ja nisam takav... nikad nebi prevario nikog...znam da sam si sam kriv..ali 2 puta kupim grafu,i 2 puta ne radi...nisam mogao probat, jer liku nije stala u kuciste,kako on kaze,zato ju je i prodavao.. ova druga.. ona prva..300 kn manje vise..nebitno..al najvise me pati ova zadnja od 600kn.....
|
Nemozes vjerovat kakve teme se pojavljuju na Pce. Brisati temu, a autoru ban:)
|
Molio bih administratore da se forumaša koji je otvorio ovu temu stavi na listu/u temu Prljavi, zli i neodgovorni trgovci. :fala:
|
Citiraj:
Radje sebe mlatni s tom neispravnom grafom po glavi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sam si kriv i nadam se da će netko koga pokušaš prevariti biti pametniji i raspoloženiji za šamaranje |
Citiraj:
|
neznam???znam vise od tebe,dijete drago
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |