|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
(riješeno) MS Removal tool virus
pozdrav svima,novi sam ovdje! danas mi se na kompu pojavilo nego gov.o od "antivirusa" ms removal tool i nemogu nista na kompu!nemogu kliknut nista,nemogu otvorit task manager,apsolutno nista! avira je instalirana i ne reagira! pretpostavljam da je to virus neki! nemojte mi samo reci da formatiram disk jer to ne dolazi u obzir! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Nabavi neki Live CD tipa Hirens i bootaj ga, počistiš viruse prije ulaza u windowse i gotovo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kako se to radi? sa hirensom? sta radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Pokreni Windowse u Safe Mode with Networking nacinu, skini i instaliraj Malwarebytes Anti-Malware , napravi full scan, obrisi stavke koje pronadje, restartaj racunalo i to je to.
![]() |
#5 |
Registered User
|
nemogu instalirati nista u safe modu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Popravio sam ti naslov. Upoznaj se sa pravilima foruma. Spoji disk na drugi pc i proskeniraj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
procitao sam pravila! klasika kao i na svim forumima,samo nema prodaje i kupnje! kako da spojim disk? ne otvara mi se bas i ne dira po laptopu,a ni po pc-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ovako... postupak je slijedeći..... pretpostavljam da ne možeš sa ctrl+alt+del doći do task managera pa da tamo ga tamo "ubiš"... odi u: C:\ProgramData\ tamo češ vidjet folder koji se zove aaothmbm ili maotre uglavnom naziv nema veze sa vezom.. slova su nasumčno napisana.. ( u 3 slučaja koja sam vidio svaki put se drugačije se zove) uglanvom u tom folderu imaš 2 fajla koji se indetično zovu... probaj ih pobrisati... ( jedan češ moći dok drugi nečeš.. ) ovaj drugi preimenuj u naziv koji god hočeš i resetiraj komp.. nakon kaj se susav ponovo pokrene odi do toj istog fajla i obriši ga... i to je to.... obavezno pokreni svoj antivirus da ti preskenira komp..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
uspio sam rijesiti!hvala lijepa! |
![]() |