|
![]() |
#1 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Winamp
Tražilica me neće slušati i zato otvaram ovu temu sa slijedećim pitanjem: Winamp svira smanjen dole u trayu. Zanima me postoje li neki prečaci na tipovnici za play/pauzu, previous/next track, eventualnu kontrolu glasnoće itd. jer je prava tlaka klikati svaki put u tray da to uradim. Zna li netko? ![]()
![]() |
#2 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
evo mozda je to sto ti trazis a i media gumbeki mi rade na tipkovnici |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
čudovište
|
Izgleda da ne postoje prečaci dok je smanjen u tray... Ovo gore samo radi dok je otvoren prozor.
![]() |
#5 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
U winampu ideš na opcije (ctrl+p), onda pod plugins na general purpose i onda "nullsoft tray control" klikni, i zatim dolje na configure selected plugin. Stavi kvačicu na šta želiš da ti bude u trayu i to je to. Još jedino idi na "general preferences" i gdje piše "show winamp in:" stavi kvačicu samo na "system tray". Sada imaš kontrole u trayu, a kada ga minimiziraš i on ode u tray pa ti ne zagađuje taskbar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
čudovište
|
Super, hvala svima!! ![]()
![]() |
#8 |
čudovište
|
![]() |
#10 |
čudovište
|
Ne mogu pronaći tu opciju, pliz help... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
čudovište
|
Problem je kaj hoću imati mali klasični skin jer je ovaj moderan preglomazan. Je li možda postoji klasični skin u modernoj verziji da mogu naštimati prozirnost??
![]() |
#13 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
imas i modernih skinova tj. uglavnom su svi isti kao i classic skin...pričam o velicini... nadi neki moderan skin koji ti odgovara i imati ces opcije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
čudovište
|
Lako je to reći... Ja još nisam uspio pronaći niti jedan moderan skin koji se minimalno razlikuje od klasičnog. Svi su glomazni i dozlaboga ružni, sve nešto zaobljeno, jajasto, napuhano... ![]()
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja koristim MMD3, sviđa mi se jer ga švrknem na vrh ekrana i ničem ne smeta, a sve je lako dostupno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
moože pitanje? ![]() stavljam pjesmama one ocjene, koja mi je super dobije 5 zvjezdica i tako. ne koristim playliste, već ako dodam neku glazbu na hard, maknem cijelu listu s CTRL + N i SHIFT + L dodam cijeli novi folder. ali mi se te sve ocjene izbrišu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
po meni najbolji skin na winampu je winamp modern (znači ne bento) sa uključenom playlistom, ništa više. Dovoljno malo da ne smeta i dovoljno veliko da stane sve što treba. Ni ja nevolim ove nove skinove, mini bento mi nije loš ali smeta mi što playlista stoji sa strane i stane tek par pjesama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
koliko ja znam, jer koristim bento skin, on se moze podesit, kako ce izgledat play lista, pa ne bi trebalo biti problema sa premalom playlistom. A ove zvjezdice (ocjene), mislim da bi trebalo stavit pjesme u tvoj library (add media to library), i kad onda stavis te pjesme, koje su ti u kolekciji, na playlistu, onda mozes kontrolirat ocjene pojedine pjesme, mada mislim da bi to moralo funcionirat i bez dodavanja u bazu pjesama, probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://img151.imageshack.us/my.php?image=winampmu0.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
4K FTW
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
imam pitanje vezano za winamp. imam kuci stari komp na koji su spojeni zvucnici i laptop kojeg ja koristim. umrezeni su wirelessom. mjuzu slusam preko winampa, pa me zanima da li mogu slusati preko zvucnika koji su spojeni na stari komp ono sto pustam na laptopu? da li tomu slusi onaj remote control, ako ne da li postoji neki plugin za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
GlassAmp
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#26 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo da ne otvaram ponovno... Uglavnom instalirao sam zadnju verziju winampa i kada otvaram neke pjesme jednostavno se rusi i ne zeli otvoriti tu pjesmu nikako vise. Nije mi jasno zbog cega jer su sve pjesme iz tog foldera iste, znaci MP3 format 320kbps. Je li moguce da mi Studio Sound FX plug-in smeta?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|