|
![]() |
#1 |
|
Hunted: The Demon's Forge
![]() |
#2 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Izgleda mi čist prosječno, ništa posebno dobro za ubit jedno posljepodne ništa više. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
|
31. 05. stiže Hunted!
Ekipa koja radi na igri detaljnije predstavlja mehanizme same igre. Link na Bethesdin blog sa par novih video clipova.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Šta nitko ne igra ovo? Evo ja probao koji 10-tak minuta,grafika je ono ajd može proći,teksture su dosta mutne,ali ajd nije loše... Borba je ono udri po mišu,L Shift za neki specijalni napad,ima i block,ono klasika... Priča je ne znam tek sam počeo igrati,i jednostavno igra mi ne odgovara zbog nekog mračnog settinga,ali ipak ćemo joj dati priliku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Meni je dosadnjikava. Dva oružja i neke bezvezne magije... Likovi me se uopće nisu dojmili. Grafika je stara. Borba je udri lijevi klik. Očekivao sam više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
A što se tiče grafike,to pravi Bethesda,jel te? Pa mogli su barem engine posuditi od Skyrima a ne praviti na engineu starom 5-6 godina,čak možda i više... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Grafika je stvarno prastara, al ajde makar ništa ne šteka. Meni je glavni problem baš dosada. Premalo su toga ubacili... mislim ono, oba lika imaju mač/štit i luk/strijela. Kod mača i štita stišći lijevi za udarac, a desni za blok; kod luka i strijele naciljaj i opali headshot. Sve viđeno, neinovativno, nikakvih mehanika novih, RPG dio igre je čista nula. Nikakvih odluka, a nadogradnja je sranje (vatrene i ledene strijele, WTF!?). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
ima li tko od vas bug pri pocetku 4. chaptera? |
![]() |
![]() |
|