![]() |
Hunted: The Demon's Forge
|
Izgleda mi čist prosječno, ništa posebno dobro za ubit jedno posljepodne ništa više.
|
Fali neki support/destroyer mage :)
Inače čisto OK izgleda. |
31. 05. stiže Hunted!
Ekipa koja radi na igri detaljnije predstavlja mehanizme same igre.
Link na Bethesdin blog sa par novih video clipova. |
Šta nitko ne igra ovo?
Evo ja probao koji 10-tak minuta,grafika je ono ajd može proći,teksture su dosta mutne,ali ajd nije loše... Borba je ono udri po mišu,L Shift za neki specijalni napad,ima i block,ono klasika... Priča je ne znam tek sam počeo igrati,i jednostavno igra mi ne odgovara zbog nekog mračnog settinga,ali ipak ćemo joj dati priliku :) |
Meni je dosadnjikava. Dva oružja i neke bezvezne magije... Likovi me se uopće nisu dojmili. Grafika je stara. Borba je udri lijevi klik. Očekivao sam više...
|
Citiraj:
A što se tiče grafike,to pravi Bethesda,jel te? Pa mogli su barem engine posuditi od Skyrima a ne praviti na engineu starom 5-6 godina,čak možda i više... :) |
Citiraj:
Grafika je stvarno prastara, al ajde makar ništa ne šteka. Meni je glavni problem baš dosada. Premalo su toga ubacili... mislim ono, oba lika imaju mač/štit i luk/strijela. Kod mača i štita stišći lijevi za udarac, a desni za blok; kod luka i strijele naciljaj i opali headshot. Sve viđeno, neinovativno, nikakvih mehanika novih, RPG dio igre je čista nula. Nikakvih odluka, a nadogradnja je sranje (vatrene i ledene strijele, WTF!?). |
Zamisao je dobra, ali izvedba loša, jako loša.
Na stranu grafika, to je zadnje što gledam kod igre, sama igra je nekako staromodna. |
ima li tko od vas bug pri pocetku 4. chaptera?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |