|
![]() |
#1 |
Guest
|
dreamweaver - provjera stranice
Bok, ovako je web stranica koja nije komercijalne naravi nego za fsb jedna organizacija. znači dalje ja sam napravio stranicu u photoshopu + dreamweaver i sada stranica neče raditi u IE pretraživaču, u svim drugima radi normalno.... kako to ispraviti ? navodono da logo fsb90 koji se kreće po ekranu je problem zbog activex-a ??? molio bih pomoć. evo link za download stranice : http://www.2shared.com/file/3YPESJ06/html_files.html pa da vidite o čemu je riječ... HVala ! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Reserved Curator
Datum registracije: Dec 2004
|
Site ti ne radi ni u Operi (11.50) i to isključivo zbog tog zbilja nepotrebnog JavaScript efekta. Uklanjanjem te skripte, site se normalno prikazuje u svim recentnim browserima, usprkos greškama koje javlja validator. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
dali postoji kakva šansa da taj efekt ostane ali i da stranica radi na svim browserima ? hvala |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Očito je da nisi web developer po struci pa ti nije za zamjeriti ako stvar ne ispadne baš sjajno. Ali za ime Boga, stranica nije atraktivna i ovako, a taj "leteći" banner samo pogoršava stvar. Makni ga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobar savjet, isto kao i moj Saši koji ti je on vjerojatno prenio. ![]() Makni taj Javascript. Stavi FSB90 logo ispod menija i dovidjenja, Javascript ne radi kako spada u IE browserima (i vjerojatno jos kojem) jer je 99% lose napisan. Float around efekt je bio cool tamo negdje 1998-2003, danas to korisnicima samo ide na živce, provjereno.
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
hehe ![]() yes. Saša mi je prenio informacije.. maknuo sam logo ![]() Tnx ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
e imam još jedno pitanje, glupo al kaj ćeš ![]() kako u Adobe Dreamweaver CS5.5 mjenati veličinu fonta ??? sve sam živo pretražio. Hvala ! |
![]() |
![]() |
#8 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovo sam napisao riječnikom ultra amatera da nebi bilo zabuna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |