|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: tin.. 20.06.2010. u 12:43. Razlog: Text formatiranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
HVALA, Vrlo korisni podaci od tebe, kao i obično, definitivno probavam još ovaj vikend! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Oprosti što nisam stigao javiti dojmove, malo mi se zagužvalo sve prošli tjedan pa sam tek sada stigao napraviti ovo sve! Naravno da je sve prošlo u savršenom redu! Baš kako si objasnio! A kada se malo upoznam s ROM-om onda ću i o njemu reći svoje dojmove! Za sada samo mogu još jednom zahvaliti na ovome! Pozz!
![]() |
#4 |
Premium
|
izašla je nova verzija 4.01 i savršeno radi.nevjerojatan ROM.GPS mi je unutar 10 sekundi.odlično.
![]() |
#6 |
Premium
|
je...updejtao sam ga sad. ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
low level radim PRIJE svakog flasha i to obavezno...ne moram par puta hard-resetati mobitel ![]()
![]() |
#10 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Fala maheru . Super stvarcica. NEgo da ne otvaram novu temu : kako praviti playliste u WMP po folderima na memorijskoj kartici a ne da mi sve pjesme potrpa u library i jel ima koji drugi player al da to moze ? Jos jedna stvar, posto u favorites na home screen nemogu dodat kontakte sa SIM , moram ih kopirati u mob, ali onda u imeniku sve kontakte vidim duplo.Kako da maknem da mi ne prikazuje i jedne i druge?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Probaj sa NITROGEN PLEJEROM koji ja koristim ODAVDE ! totalna bolesnina od plejera ! čak si i sam napraviš skin za plejer i uopće nije komplicirano.gore na linku imaš sve !Možeš sam kreirati "save playlist as...) ili raditi playliste po izvođačima,stvarima,redoslijedu ili samo uvezeš playliste iz kompa i to je to!Imaš OVDJE hrpu fakat bolesnih skinova (i skrolpad kao iPod) pa samo staviš u folder Nitrogen/skins i to je to.Zvuk je mrak ! ![]() a kad smo kod kontakta...OVDJE s moje stranice skini cab fajl.prenesi ga u mobitel i instaliraj.restartaj mobitel i on će ti sakriti SIM kontakte pa više nećeš imati duple kontakte.To bi trebalo upaliti jer i ja to koristim..Ima još jedna fora...odi OVDJE I TU IMAŠ jedan zgodni twik alatić i s njim možeš sakriti SIM kontakte.Osim toga,ima dosta tweak alata za to,pa pronađeš funkciju "hide SIM contacts".. WM 6.5 već ima po defaultu sve te alate u korijenu ROM-a, pa nebi trebao biti problem..
Zadnje izmijenjeno od: tin.. 29.04.2010. u 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
tin. upomoć, nemogu pronaći više task29 za download?????? ovaj gore link radi ali na toj stranici više nema tog filea! Daj pomagaj ako ikako možeš, glupan kakv jesam formatirao disk i zaboravio to spremiti na drugi! ![]() Help
![]() |
#13 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Na XDA ima sigurno na 50 mjesta Task29 Ali evo, izvoli: http://rapidshare.com/files/44113650..._by_doloop.zip
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala svejedno! ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
skini OVDJE MAKNI Radio i pokreni task29
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Da taj sam i skinuo jučer, ali pošto je već bio sa radiom unutra, koji mi nepaše, nisam bio 100% siguran dali je ili nije onaj pravi! Hvala još jednom obojici, e da @tin. daj mi reci koji bi mi rom preporučio, hoću da je prije svega brz, a eventualno da ima i manilu 2.5 (dakle nije bitno jeli 6.1 ili 6.5 i manila nije prioritet ali bilo bi lijepo)? Ja sam zasada skinuo ovaj zadnji od SiemensLover -a
![]() |
#19 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
da li je task 29 samo psihicki dojam kod korisnika ili stvarno ima koristi? ali iskreno da ili ne
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima koristi. Probaj staviti android na njega pa ces vidjeti. Brise i MAgdlr (boot za android) i rom. Sve osim modem-a. Mozes i staviti verziju modema koja ti odgovara pa automatski flasha modem nakon brisanja,ako bas zelis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|