![]() |
HTC TouchHD i HD2 "Low Level" formatiranje
|
HVALA, Vrlo korisni podaci od tebe, kao i obično, definitivno probavam još ovaj vikend!
;) |
Oprosti što nisam stigao javiti dojmove, malo mi se zagužvalo sve prošli tjedan pa sam tek sada stigao napraviti ovo sve!
Naravno da je sve prošlo u savršenom redu! Baš kako si objasnio! A kada se malo upoznam s ROM-om onda ću i o njemu reći svoje dojmove! Za sada samo mogu još jednom zahvaliti na ovome! Pozz! |
izašla je nova verzija 4.01 i savršeno radi.nevjerojatan ROM.GPS mi je unutar 10 sekundi.odlično.
|
Pa zar nije gornji link bio na taj 4.01 rom?
|
je...updejtao sam ga sad. ;)
|
Nego daj mi reci, dali sada prije svakog flashanja novog ROM-a radiš ovaj postupak LOW LEVEL formatiranja ili to radiš nakon nekoliko novih ROM-ova?
|
low level radim PRIJE svakog flasha i to obavezno...ne moram par puta hard-resetati mobitel ;)
|
Hvala, onda danas ako stignem idem na 4.01 da ga isprobam ;)
|
Fala maheru . Super stvarcica. NEgo da ne otvaram novu temu : kako praviti playliste u WMP
po folderima na memorijskoj kartici a ne da mi sve pjesme potrpa u library i jel ima koji drugi player al da to moze ? Jos jedna stvar, posto u favorites na home screen nemogu dodat kontakte sa SIM , moram ih kopirati u mob, ali onda u imeniku sve kontakte vidim duplo.Kako da maknem da mi ne prikazuje i jedne i druge? |
Citiraj:
Probaj sa NITROGEN PLEJEROM koji ja koristim ODAVDE ! totalna bolesnina od plejera ! čak si i sam napraviš skin za plejer i uopće nije komplicirano.gore na linku imaš sve !Možeš sam kreirati "save playlist as...) ili raditi playliste po izvođačima,stvarima,redoslijedu ili samo uvezeš playliste iz kompa i to je to!Imaš OVDJE hrpu fakat bolesnih skinova (i skrolpad kao iPod) pa samo staviš u folder Nitrogen/skins i to je to.Zvuk je mrak ! http://img143.imageshack.us/img143/7...reenshotqy.png a kad smo kod kontakta...OVDJE s moje stranice skini cab fajl.prenesi ga u mobitel i instaliraj.restartaj mobitel i on će ti sakriti SIM kontakte pa više nećeš imati duple kontakte.To bi trebalo upaliti jer i ja to koristim..Ima još jedna fora...odi OVDJE I TU IMAŠ jedan zgodni twik alatić i s njim možeš sakriti SIM kontakte.Osim toga,ima dosta tweak alata za to,pa pronađeš funkciju "hide SIM contacts".. WM 6.5 već ima po defaultu sve te alate u korijenu ROM-a, pa nebi trebao biti problem.. |
tin. upomoć, nemogu pronaći više task29 za download??????
ovaj gore link radi ali na toj stranici više nema tog filea! Daj pomagaj ako ikako možeš, glupan kakv jesam formatirao disk i zaboravio to spremiti na drugi! :( Help |
Na XDA ima sigurno na 50 mjesta Task29
Ali evo, izvoli: http://rapidshare.com/files/44113650..._by_doloop.zip |
Citiraj:
Hvala svejedno!:chears: |
Citiraj:
skini OVDJE MAKNI Radio i pokreni task29 |
Da taj sam i skinuo jučer, ali pošto je već bio sa radiom unutra, koji mi nepaše, nisam bio 100% siguran dali je ili nije onaj pravi!
Hvala još jednom obojici, e da @tin. daj mi reci koji bi mi rom preporučio, hoću da je prije svega brz, a eventualno da ima i manilu 2.5 (dakle nije bitno jeli 6.1 ili 6.5 i manila nije prioritet ali bilo bi lijepo)? Ja sam zasada skinuo ovaj zadnji od SiemensLover -a |
Moja preporuka za 826x
|
Citiraj:
Ja tražim za Blackstone ili ti ga Touch HD ili ti ga HD1! |
da li je task 29 samo psihicki dojam kod korisnika ili stvarno ima koristi? ali iskreno da ili ne
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |