|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Unlimited Detail (3D)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Interesantno. Ali me zanima na koju bi foru interakciju riješili. Koliko vidim ovdje se radi o čistoj statici. Nisu me baš uvjerili u ovo. Više vjerujem Carmacku, ali bum se načekao do id Tech 6 engine-a. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Po meni je to ista (ne)kvaliteta grafike kao 1994. godine - Ecstatica I i II ako ih se netko sjeća još http://www.abandonia.com/games/204/d...Ecstatica4.png Samo što je granulacija veća ![]() Uglavnom vrlo nezahtjevno processing power wise, a za dinamiku gdje ćeš bolji collision detection od detektiranja presjeka kugli? ![]() Tak da i nije novo po meni, a i nije baš ni previše lijepo.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sumnjam da ce ova tehnologija naci podrsku u danasnjim proizvodjacima cipova. Posto su ulozene godine istrazivanja i ogromne kolicine novaca u razvoj video akceleratora baziranih na poligonima, nije vjerojatno da ce se ova tehnologija brzo probiti na trziste, cak i ako ima potencijala. A ako se to dogodi, inzenjeri bi morali poceti od nule, opet izmisljati nacine ubrzavanja, samo koristeci drukciju paradigmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
mali OT: iskopao jedan dobar stari link. Pa kog zanima tematika meni je jedan od boljih intervjua http://www.pcper.com/article.php?aid=532 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo jedan tekstić koji malo vraća zaluđene mozgove s neba bliže zemlji. Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Samo treba imat na umu da nije cijeli otok ispunjen do kraja, čak je većina svega prazan prostor. Moš mislit da su ispunili prostor atomima zraka ![]() Baš me zanima do kuda će dogurati u razvoju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
8bita=bajt, ako je po jedan bit za svaku karakteristiku, ili ajmo reć da su po dva, možeš samo 4 stanja opisati unutar ta dva bajta (00 01 10 11). Što su ti četiri boje? Ništa. A da bi dobio mješavinu boja moraš više bajtova smiksat. Također je spomenuto da su sjene svugdje potpuno jednakog intenziteta, što će reći da nema softshadowa, a sa statičnim sjenama dobivaš ono što si imao prije deset pa i više godina.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|