|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Što jedno loše napajnje može učinit vašem računalu
SPalit dva diksa i počet ubjat grafu Ne meni neg frendu. Ima L&C "300W" i kuka on meni juče rdik mi ne dela popizdit ću ni drugi mi ne dela užaš, grafa me jebe kaj da delam. Dođe do mene nekak uspijem disk natjerat da ga win vide, spalim podatke on ode doma i opet niš. Pita me kaj bi moglo bit a ja mu opet velim kupi pošteno napajnej priej je bilo"čemu davat pare ovo je OK", sad je bilo "KOJE" . Svakao L&C mu ubio dva diska jedan disk je radio još na Celeru 333 ( to je imalo 250 AOpen), 9600pro počela štucat. Eto malap napomena ta sve ljunitelje šroteksa, godinu i pol je delelo sve OK onda je počeo umirat prvi disk, a sad grafa i drugi disk. Sad je stavio Fortron 350 i javi mi se i veli grafa mi sad dela ko urica.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
tough luck ja koristim no name napajanje vec 3g a prije tog sam 4g koristio no name napajanje u prijasnjoj kanti. nikad sranja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Može propustit napon i skurit ti AMD Athlon XP 2500+(IQYHA) 2.61GHz Epox 8rda+ 2.2 FSB 227 GeForce 5900XT GS modded 525/950(ne sjećam se koliko je išla ali pun k je išla ![]() Zatim u novije vrijeme iako ono možda nije krivo AMD Athlon 3500+, ASUS nf4 SLi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
dal sad ti diskovi rade na novom napajanju?Ili su Postepeno "crkli" Tu se prvenstveno radi o preslabom napajanju...
__________________ |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
neznam nije mi niš reko. Meni je recimo Maxpower 300W sjebao BIOS na prvoj ploči kaj sma imao.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|