![]() |
Što jedno loše napajnje može učinit vašem računalu
SPalit dva diksa i počet ubjat grafu
Ne meni neg frendu. Ima L&C "300W" i kuka on meni juče rdik mi ne dela popizdit ću ni drugi mi ne dela užaš, grafa me jebe kaj da delam. Dođe do mene nekak uspijem disk natjerat da ga win vide, spalim podatke on ode doma i opet niš. Pita me kaj bi moglo bit a ja mu opet velim kupi pošteno napajnej priej je bilo"čemu davat pare ovo je OK", sad je bilo "KOJE" . Svakao L&C mu ubio dva diska jedan disk je radio još na Celeru 333 ( to je imalo 250 AOpen), 9600pro počela štucat. Eto malap napomena ta sve ljunitelje šroteksa, godinu i pol je delelo sve OK onda je počeo umirat prvi disk, a sad grafa i drugi disk. Sad je stavio Fortron 350 i javi mi se i veli grafa mi sad dela ko urica. |
tough luck
ja koristim no name napajanje vec 3g a prije tog sam 4g koristio no name napajanje u prijasnjoj kanti. nikad sranja |
Može propustit napon i skurit ti
AMD Athlon XP 2500+(IQYHA) 2.61GHz Epox 8rda+ 2.2 FSB 227 GeForce 5900XT GS modded 525/950(ne sjećam se koliko je išla ali pun k je išla:cool: ) Zatim u novije vrijeme iako ono možda nije krivo AMD Athlon 3500+, ASUS nf4 SLi |
dal sad ti diskovi rade na novom napajanju?Ili su Postepeno "crkli"
Tu se prvenstveno radi o preslabom napajanju... |
neznam nije mi niš reko.
Meni je recimo Maxpower 300W sjebao BIOS na prvoj ploči kaj sma imao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |