|
![]() |
#1 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Pozdrav, nakon sta je Daddy s boljom polovicom u cetvrtak uspio oboriti Michelin recommended vozeci se od Zagreba do Geneve 10 sati, a na Michelinu pise 9 i pol sati (ja sam jednom uspio to rijesiti za 7 i pol sati:-), i napokon stigao, petak smo proveli u setnjama po Genevi i ducanima. Ono sto ce vas zanimati bila je subota koju smo proveli na auto showu, otisli smo tamo u 12:30 i bili tamo do 19:15 s pauzom od pola sata za klopu. Genevski auto show je stvarno ogroman, dobro organiziran i s puno toga za vidjeti i dozivjeti, kupiti se moze od privjeska za kljuceve, kape, majice ili torbe do felga, muldi, opreme za mehanicarske radionice ili na kraju auta dakako. da vas vise ne davim evo web galerija pa pogledajte sta smo sve vidjeli, dok drugi dio slika ne bude isto uploadan. video video 2 video 3
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 06.03.2011. u 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Zanimljiv je ovaj boxer. Inače jako velik sajam. Nego pitanje? Išli ste privatno, kakve su cijene (smještaj + put)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Odlične slike, šteta što nema više slika starih lotusa. Novi Pagani mi nije lijep kao zonda ![]() Inače, jel to nema hostesa na sajmu ili niste smjeli slikati? ![]() Ovi iz Bugatija nisu normalni, čovjek bi se zadovoljio i s jednim izloženim primjerkom. Izgleda da njih nepere recesija ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Možda je od FB generacije, sa konstantnim updateima mjesta. Šta se da zaključit iz sljedećeg ˇ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Fino, nego ovo su sve auti samo za miljunaše jel ima koji normalan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#10 |
IT Consultant
|
ja sam inace tu u Genevi od prosle godine, a kolega Daddy je dosao u posjet planirano u vrijeme sajma da ubijemo dvije muhe jednim udarcem ![]() biti ce jos slika koje su kod njega na aparatu pa cim ih dobijem stavljam i taj folder online, hostesa navodno ima turbo zgodnih, no te su vecinom vikendom slobodne ![]() ![]() kako nema normalnih auti pa pogle ovo home premium i enterprise od Tata-e ![]()
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 07.03.2011. u 15:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ja bi prije rekao da je to specijaldno napravljeno u suradnji sa Thuleom il kak se već zovu i da kofer košta ko zna koliko jer na njemu vjerojatno negdje piše Koeniggseg. Iako, jaka mi je to tvrtka kad so od TopGeara morali naučit da taki auto baš i neide bez zadnjeg krila ![]()
![]() |
#17 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IT Consultant
|
evo nadopunio sam malo slika, sta sam dobio od frenda, a jos jedna veca baza ce biti stavljena gore iduci ponedjeljak... nove slike pocinju s slikom 258.
![]() |
#19 |
IT Consultant
|
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 12.03.2011. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IT Consultant
|
Citiraj:
![]() uglavnom da ne lupam novi post stavljene te zadnje slike koje sam cekao, od 400-te slike pa nadalje... link na slike
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 14.03.2011. u 20:28. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|