![]() |
Geneva Auto Salon 2011
Pozdrav,
nakon sta je Daddy s boljom polovicom u cetvrtak uspio oboriti Michelin recommended vozeci se od Zagreba do Geneve 10 sati, a na Michelinu pise 9 i pol sati (ja sam jednom uspio to rijesiti za 7 i pol sati:-), i napokon stigao, petak smo proveli u setnjama po Genevi i ducanima. Ono sto ce vas zanimati bila je subota koju smo proveli na auto showu, otisli smo tamo u 12:30 i bili tamo do 19:15 s pauzom od pola sata za klopu. Genevski auto show je stvarno ogroman, dobro organiziran i s puno toga za vidjeti i dozivjeti, kupiti se moze od privjeska za kljuceve, kape, majice ili torbe do felga, muldi, opreme za mehanicarske radionice ili na kraju auta dakako. da vas vise ne davim evo web galerija pa pogledajte sta smo sve vidjeli, dok drugi dio slika ne bude isto uploadan. video video 2 video 3 |
Zanimljiv je ovaj boxer. Inače jako velik sajam. Nego pitanje? Išli ste privatno, kakve su cijene (smještaj + put)?
|
Odlične slike, šteta što nema više slika starih lotusa. Novi Pagani mi nije lijep kao zonda :(
Inače, jel to nema hostesa na sajmu ili niste smjeli slikati? :D Ovi iz Bugatija nisu normalni, čovjek bi se zadovoljio i s jednim izloženim primjerkom. Izgleda da njih nepere recesija :) Citiraj:
|
Lokacija mu piše Ženeva?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Fino, nego ovo su sve auti samo za miljunaše jel ima koji normalan?:D
|
Auti su predobri. Crna Cobra na početku mi je nekako najupečatljivija. Predivan primjerak.
|
:nuts::nuts:
Brabus 700, Porsche 918, Agera, LFA :) |
Onaj LeMans Peugeot je ko selska kurva, na svakom imalo većem sajmu se pojavljuje.
Citiraj:
|
ja sam inace tu u Genevi od prosle godine, a kolega Daddy je dosao u posjet planirano u vrijeme sajma da ubijemo dvije muhe jednim udarcem :chears:
biti ce jos slika koje su kod njega na aparatu pa cim ih dobijem stavljam i taj folder online, hostesa navodno ima turbo zgodnih, no te su vecinom vikendom slobodne :) tak sam dobio informaciju od ekipe koja je bila radnim danom, ali radnim danima se ne mogu vidjeti svi protutipovi itd... a i nije da smo smijeli gledati previse i slikati okolo :fiju: kako nema normalnih auti pa pogle ovo home premium i enterprise od Tata-e :) |
WoW :fala:
|
Hvala što si ovaj spektakl podjelio sa nama.
Predivni auti! |
Ocekivano meni najbolji izbor na sajmu :goood:
Stvarno ima predivnih automobila ali sto ih znaju za#@"$t s nekim konceptima... Hvala na slikama i snimkama :fala: |
fora slike, nego na slici 128 između seata kockastog oblika je boxer motor istog?
krovni nosač za koenigsegg ageru!?!? omg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi prije rekao da je to specijaldno napravljeno u suradnji sa Thuleom il kak se već zovu i da kofer košta ko zna koliko jer na njemu vjerojatno negdje piše Koeniggseg. Iako, jaka mi je to tvrtka kad so od TopGeara morali naučit da taki auto baš i neide bez zadnjeg krila :D |
Citiraj:
|
evo nadopunio sam malo slika, sta sam dobio od frenda, a jos jedna veca baza ce biti stavljena gore iduci ponedjeljak...
nove slike pocinju s slikom 258. |
|
svaka cast na slikama, bijeli EVO je mmmmm :)
|
nathan gledam sad one slike sa net.hr sa sajma i moram reći da si me malo razočarao :( Znam da je ženica bila, al opet :D
|
Citiraj:
uglavnom da ne lupam novi post stavljene te zadnje slike koje sam cekao, od 400-te slike pa nadalje... link na slike |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |