|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Odlicna recenzija, super testovi. Iznenadilo me jako dobro skaliranje u bad company 2 i pogotovo u F1. Također, i potrosnja sistema vam je bila impresivna ![]() Unatoc tako dobrim rezultatima, ipak ostajem pri misljenu da je puno bolji izbor dvije 6870 ili 6950 (1 ili 2gb, nebitno). Dobitak perf jednostavno ne vrijedi toliko vece cijene. Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 17.02.2011. u 12:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Kaj bi tek bilo da se to klokne i upali Furmark i recimo OCCT u isto vrijeme? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Odličan tekst. Po meni, Crossfire tek sa ovom serijom doživljava vrhunac i prebližava se nvidijinom jako dobrom SLI-u. Ima tu još dosta posla, u nekim igrama skaliranje je dosta slabo, no generalno ovo je puo bolje od HD5xxx serije. Još uvjek po forumima se dosta žale na bugove sa dual gpu sistemima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
razletio bi se psu ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mene takodjer zanimaju performanse eyfinitya no ima jos jedna stvar koja se tice svih testova vezanih uz graficke kartice. Zasto neuvedete minimalni broj frejmova u testove? Po mome, to je najbitnija stavka ako gledamo performanse i kada znas taj podatak puno je lakse odrediti kako bi se ta-i-ta grafa ponasala u svome stroju kod kuce.
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
SLi je još uvjek nešto bolja solucija. |
|
![]() |
![]() |
|
|