![]() |
Asus EAH6970 2GB - CrossfireX performanse
Testirali smo CFX performanse HD6970 kartica.
|
Odlicna recenzija, super testovi. Iznenadilo me jako dobro skaliranje u bad company 2 i pogotovo u F1.
Također, i potrosnja sistema vam je bila impresivna ;) 600W je puno, pitam se koliko bi se to sve skupa popelo da su i ostale stvari oc-ane. Unatoc tako dobrim rezultatima, ipak ostajem pri misljenu da je puno bolji izbor dvije 6870 ili 6950 (1 ili 2gb, nebitno). Dobitak perf jednostavno ne vrijedi toliko vece cijene. |
Da su kartice i procesor OC-ane išlo bi i preko 800W :)
|
Citiraj:
Kaj bi tek bilo da se to klokne i upali Furmark i recimo OCCT u isto vrijeme? |
Odličan tekst. Po meni, Crossfire tek sa ovom serijom doživljava vrhunac i prebližava se nvidijinom jako dobrom SLI-u.
Ima tu još dosta posla, u nekim igrama skaliranje je dosta slabo, no generalno ovo je puo bolje od HD5xxx serije. Još uvjek po forumima se dosta žale na bugove sa dual gpu sistemima. |
Citiraj:
exactly, bilo biljepo vidjeti da se test ovakvog setupa odradi i na eyefinityu |
razletio bi se psu:D
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvarno nema smisla ne testirati eyefinity na karticama koje su za to stvorene. Ok, možda je moje mišljenje obojano činjenicom da koristim eyefinity, al svejedno bi trebalo testirati. |
Mene takodjer zanimaju performanse eyfinitya no ima jos jedna stvar koja se tice svih testova vezanih uz graficke kartice. Zasto neuvedete minimalni broj frejmova u testove? Po mome, to je najbitnija stavka ako gledamo performanse i kada znas taj podatak puno je lakse odrediti kako bi se ta-i-ta grafa ponasala u svome stroju kod kuce.
|
Citiraj:
SLi je još uvjek nešto bolja solucija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19. |