|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() Crna kronika u današnjem Jutarnjem: Sa 4,28promila skirvio sudar pa krivudajući htio pobjeći Policiji, 47.-o godišnji Čakvočanin htio s autom izači iz kolnog ulaza pri čemu je udario u drugi auto te zatim htio pobjeći. Njegovo krivudanje i nesigurnu vožnju primjetilo previše vozača pa ga je Policija ubrzo pronašla. : lol2 : : lol2 :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 24.05.2005. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Znam ja tipa koji uredno vozi japance sa tri promila, može tako cijeli dan...ali ako slučajno mora stati na semaforu-prvo je on na podu, motor za njm. Sam se zvrne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja danas idem pješice do autobusne stanice i naletim na nekog tipa.... tip leži na podu mrtav pijan, prvo sam mislio da je čovjek mrtav.... al onda sam skužio da je pijan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jednu moju frendicu je pred par godina zaustavila policija i cura je izlazila iz peglice i zateturala...:burn: ...i sad...policajac joj da da puse...i ona napuse, pazi sad ovo...NULU...:confused: ..a bila je mrtva pijana....lol...i cajci su je jos i nahvalili kako je eto ona jedna od rijetkih koja nije nista pila to vece i sve tako... ..prestrasno... ![]()
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
Kak joj je to uspjelo? kaj je Dräger imao prazne baterije, il je našla Reset switch ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Resetirala je murjaka i on ju je poslije još nahvalio pred kolegom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
LOL! ![]() koje prljave misli...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa i moj poznanik ispuhao NULU, a da nije mogo na nogam stajati... Isao sa nekog puta i nakon sto ga je murija zaustavila, nagurao si je pastu za zube u usta (od kud mu neznam i neznam koji ![]() jebiga, covjek se od panike usro i nagurao si je malo u usta i nije platio povecu novcanu kaznu... danas cim ide na put pored njega u autu kaladont ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|