![]() |
nemrem stajat a u autu fala bogu sjedim
Crna kronika u današnjem Jutarnjem:
Sa 4,28promila skirvio sudar pa krivudajući htio pobjeći Policiji, 47.-o godišnji Čakvočanin htio s autom izači iz kolnog ulaza pri čemu je udario u drugi auto te zatim htio pobjeći. Njegovo krivudanje i nesigurnu vožnju primjetilo previše vozača pa ga je Policija ubrzo pronašla. : lol2 : : lol2 : |
Znam ja tipa koji uredno vozi japance sa tri promila, može tako cijeli dan...ali ako slučajno mora stati na semaforu-prvo je on na podu, motor za njm.
Sam se zvrne:D :D :D |
aaaa budale....
:grrr: |
ja danas idem pješice do autobusne stanice i naletim na nekog tipa.... tip leži na podu mrtav pijan, prvo sam mislio da je čovjek mrtav.... al onda sam skužio da je pijan :) , onak leži pored stanice u travi a sunce prži, bilo mi ga žao pa sam nazvo hitnu, ozbiljniji čovjek 40-50 god., šta danas ljudi rade.... tip se strgo do daske, nije mogo govorit, micat se, nešto strašno.... reko striček nemojte više cugat kad vam škodi :beer: ....
|
...jednu moju frendicu je pred par godina zaustavila policija i cura je izlazila iz peglice i zateturala...:burn:
...i sad...policajac joj da da puse...i ona napuse, pazi sad ovo...NULU...:confused: ..a bila je mrtva pijana....lol...i cajci su je jos i nahvalili kako je eto ona jedna od rijetkih koja nije nista pila to vece i sve tako... ..prestrasno...:D |
Kak joj je to uspjelo? kaj je Dräger imao prazne baterije, il je našla Reset switch:D
|
Citiraj:
Resetirala je murjaka i on ju je poslije još nahvalio pred kolegom :D :clap: |
LOL! :D : lol2 :
koje prljave misli... |
Pa i moj poznanik ispuhao NULU, a da nije mogo na nogam stajati...
Isao sa nekog puta i nakon sto ga je murija zaustavila, nagurao si je pastu za zube u usta (od kud mu neznam i neznam koji :D) i napuhao cijelih 0.0 promila... jebiga, covjek se od panike usro i nagurao si je malo u usta i nije platio povecu novcanu kaznu... danas cim ide na put pored njega u autu kaladont:D:D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |