Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.01.2011., 23:59   #1
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Mišljenje/preporuka?

Što mislite o ovom laptopu ?
Frend hoce kupit kroz narednih 20 dana laptop do 6000 kuna. Dal asusovi laptopi uopce valjaju? ili da radije uzme nekog slabijeh della il hpa za tu istu lovu? meni ovaj i7 zvuci genijalno,a cijena zbilja privlaci. recimo da bi se na tom laptopu radilo u photoshopu, gledali bi se filmovi i povremeno nesto zaigralo (nije pritisak na nekim gamerskim performansama).

Prodaje:
1.
scp je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2011., 06:50   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Za igranje je grafa slaba. Za ono što namjerava raditi s njim, i7 je bacanje para. Neka baci oko na Asus N52DA-EX017 - puno jeftiniji, ima 3 jezgre i boli glava grafu.
Oglas

Oglas
Staro 25.01.2011., 09:49   #3
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Za igranje je grafa slaba. Za ono što namjerava raditi s njim, i7 je bacanje para. Neka baci oko na Asus N52DA-EX017 - puno jeftiniji, ima 3 jezgre i boli glava grafu.
procitaj moju zadnju recenicu (u zagradama) i svoju prvu. pitao sam nesto konkretno o kvaliteti asus laptopa, i pitam dal je bolje uzet HP ili DELL za istu lovu sa losijim performansama? ima netko ko se STVARNO kuzi?
Staro 25.01.2011., 10:11   #4
[Psyho]Cox
Premium
Moj komp

[Psyho]Cox's Avatar

Datum registracije: May 2006
Moje misljenje je da su te 3 marke prilicno slicne po kvaliteti. Mozda mala prednost za Dell-a jer i na najjeftinije modele laptopa zna davat po 3 godine jamstva. Vise to ovisi konkretno od modela do modela kako su kod koje marke rjeseni (kvaliteta izrade, hladjenja,...). Nasposlijetku, lik ti je preporucio opet Asusa sa mozda boljom konfiguracijom, a za manju cifru i ne znam sta ti to smeta.

Kod te 3 marke uvik bi pogleda review modela koje stvarno gledam i onda odlucia (ako bi svi kotirali prilicno jednako uzea bi onog sa najvise garancije i najboljom konfom).

Acer TimelineX 5830G
[Psyho]Cox je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2011., 10:17   #5
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
Autor [Psyho]Cox Pregled postova
Moje misljenje je da su te 3 marke prilicno slicne po kvaliteti. Mozda mala prednost za Dell-a jer i na najjeftinije modele laptopa zna davat po 3 godine jamstva. Vise to ovisi konkretno od modela do modela kako su kod koje marke rjeseni (kvaliteta izrade, hladjenja,...). Nasposlijetku, lik ti je preporucio opet Asusa sa mozda boljom konfiguracijom, a za manju cifru i ne znam sta ti to smeta.
ma znam, ne smeta mi nista, ali sam pitao nesto o kvaliteti asus laptopa, a o tome mi nista nije rekao nego mi samo preporucio ISTU marku. nisam bas siguran da je kvaliteta kod della ,hpa i asusa ista. asus mi vise nekako spada u acerov rang, daju bolje performanse za nizu cijenu, a kvaliteta izrade losa, garancija 12 mjeseci (da su aceri lose građeni znam iz iskustva jer sam imao jednoga). al dobro tu samo nagadjam.
Staro 25.01.2011., 10:33   #6
GetRight
Premium
Moj komp

GetRight's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Osobno bih išao na ovu varijantu,ako ništa drugo zbog 17".Kako si naveo i gledanje filmova,bit će ti ugodnije na toj rezi.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=6677

CPU: Phenom II x4 960T@Phenom II x6 1605T
MBO: ASRock 880G Extreme 3
RAM: 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance Red
HDD: Hitachi 320GB
VGA: VTX3D Radeon HD 6850
PSU: Coolermaster 600w Silent Pro
Monitor: Samsung SM 2233BW
Ostalo: CM 690 II Advanced,ROCCAT Kone[+]

CPU: Phenom II X2 555 BE@Phenom II X4 B55
MBO: ASRock M3N78D
RAM: 2x2GB DDR3 Corsair XMS3-1600
HDD: WD 320GB,Hitachi 160GB SATA
VGA: Sapphire Radeon 5670 512MB DDR5
PSU: XFX Core Edition 450W
Monitor: 17 "Dell E173FP
Ostalo: Thermaltake VC3000BWS
GetRight je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2011., 15:27   #7
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Nemoj se opterećivati proizvođačem, kupi onaj koji ima najdužu garanciju jer to ti je jedina sigurnost u cijeloj priči.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2011., 16:41   #8
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Šta se odmah ljutiš? Da ne valja, ne bi ti ga preporučio.
Ja bi Asusa i Della stavio u istu kategoriju, a od HP-a s njima samo Pavillion seriju jer ProBookovi su mi malo preplastični. Osim toga, HP jedini nudi samo 1g. garancije dok druga dvojica imaju 2 tj. 3 g. gare.
Staro 25.01.2011., 19:15   #9
scp
Premium
Moj komp

scp's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Šta se odmah ljutiš? Da ne valja, ne bi ti ga preporučio.
Ja bi Asusa i Della stavio u istu kategoriju, a od HP-a s njima samo Pavillion seriju jer ProBookovi su mi malo preplastični. Osim toga, HP jedini nudi samo 1g. garancije dok druga dvojica imaju 2 tj. 3 g. gare.
ma ne ljutim se ;D
da, vec sam dobio neke preporuke sto se tice pavillion serije. pogledat cu jos onda te laptope. a sto se tice asus i dell u istoj kategoriji..to mi bas nije jasno. mozda je do imena, ali sumnjam da se da naci dellov model sa i7 a da kosta ispod 6000 kuna. dal je to samo do imena, a ako ne, u cemu je onda stvar?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno