PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Mišljenje/preporuka? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=208276)

scp 24.01.2011. 23:59

Mišljenje/preporuka?

Što mislite o ovom laptopu ?
Frend hoce kupit kroz narednih 20 dana laptop do 6000 kuna. Dal asusovi laptopi uopce valjaju? ili da radije uzme nekog slabijeh della il hpa za tu istu lovu? meni ovaj i7 zvuci genijalno,a cijena zbilja privlaci. recimo da bi se na tom laptopu radilo u photoshopu, gledali bi se filmovi i povremeno nesto zaigralo (nije pritisak na nekim gamerskim performansama).

coconut 25.01.2011. 06:50

Za igranje je grafa slaba. Za ono što namjerava raditi s njim, i7 je bacanje para. Neka baci oko na Asus N52DA-EX017 - puno jeftiniji, ima 3 jezgre i boli glava grafu.

scp 25.01.2011. 09:49

Citiraj:

Autor coconut (Post 1832801)
Za igranje je grafa slaba. Za ono što namjerava raditi s njim, i7 je bacanje para. Neka baci oko na Asus N52DA-EX017 - puno jeftiniji, ima 3 jezgre i boli glava grafu.

procitaj moju zadnju recenicu (u zagradama) i svoju prvu. pitao sam nesto konkretno o kvaliteti asus laptopa, i pitam dal je bolje uzet HP ili DELL za istu lovu sa losijim performansama? ima netko ko se STVARNO kuzi?

[Psyho]Cox 25.01.2011. 10:11

Moje misljenje je da su te 3 marke prilicno slicne po kvaliteti. Mozda mala prednost za Dell-a jer i na najjeftinije modele laptopa zna davat po 3 godine jamstva. Vise to ovisi konkretno od modela do modela kako su kod koje marke rjeseni (kvaliteta izrade, hladjenja,...). Nasposlijetku, lik ti je preporucio opet Asusa sa mozda boljom konfiguracijom, a za manju cifru i ne znam sta ti to smeta.

Kod te 3 marke uvik bi pogleda review modela koje stvarno gledam i onda odlucia (ako bi svi kotirali prilicno jednako uzea bi onog sa najvise garancije i najboljom konfom).

scp 25.01.2011. 10:17

Citiraj:

Autor [Psyho]Cox (Post 1832865)
Moje misljenje je da su te 3 marke prilicno slicne po kvaliteti. Mozda mala prednost za Dell-a jer i na najjeftinije modele laptopa zna davat po 3 godine jamstva. Vise to ovisi konkretno od modela do modela kako su kod koje marke rjeseni (kvaliteta izrade, hladjenja,...). Nasposlijetku, lik ti je preporucio opet Asusa sa mozda boljom konfiguracijom, a za manju cifru i ne znam sta ti to smeta.

ma znam, ne smeta mi nista, ali sam pitao nesto o kvaliteti asus laptopa, a o tome mi nista nije rekao nego mi samo preporucio ISTU marku. nisam bas siguran da je kvaliteta kod della ,hpa i asusa ista. asus mi vise nekako spada u acerov rang, daju bolje performanse za nizu cijenu, a kvaliteta izrade losa, garancija 12 mjeseci (da su aceri lose građeni znam iz iskustva jer sam imao jednoga). al dobro tu samo nagadjam.

GetRight 25.01.2011. 10:33

Osobno bih išao na ovu varijantu,ako ništa drugo zbog 17".Kako si naveo i gledanje filmova,bit će ti ugodnije na toj rezi.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=6677

gil 25.01.2011. 15:27

Nemoj se opterećivati proizvođačem, kupi onaj koji ima najdužu garanciju jer to ti je jedina sigurnost u cijeloj priči.

coconut 25.01.2011. 16:41

Šta se odmah ljutiš? Da ne valja, ne bi ti ga preporučio.
Ja bi Asusa i Della stavio u istu kategoriju, a od HP-a s njima samo Pavillion seriju jer ProBookovi su mi malo preplastični. Osim toga, HP jedini nudi samo 1g. garancije dok druga dvojica imaju 2 tj. 3 g. gare.

scp 25.01.2011. 19:15

Citiraj:

Autor coconut (Post 1833240)
Šta se odmah ljutiš? Da ne valja, ne bi ti ga preporučio.
Ja bi Asusa i Della stavio u istu kategoriju, a od HP-a s njima samo Pavillion seriju jer ProBookovi su mi malo preplastični. Osim toga, HP jedini nudi samo 1g. garancije dok druga dvojica imaju 2 tj. 3 g. gare.

ma ne ljutim se ;D
da, vec sam dobio neke preporuke sto se tice pavillion serije. pogledat cu jos onda te laptope. a sto se tice asus i dell u istoj kategoriji..to mi bas nije jasno. mozda je do imena, ali sumnjam da se da naci dellov model sa i7 a da kosta ispod 6000 kuna. dal je to samo do imena, a ako ne, u cemu je onda stvar?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02.