Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.01.2011., 20:14   #1
tomstrr
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
LG 32LH3000 problem...

Imam navedeni lcd, i neke stvari mi nisu jasne. Zašto ne mogu gledati RTL2 i DomaTV? obični vanjski dvb-t prijamnici ih hvataju odlično, ali LG ne želi... Probao sam mijenjati regije pošto na HRV regiji nije ni našao signal, i sad "nađe" te programe, ali ne rade! U čemu je problem? Firmware je tvornički 3.55.

I zašto ne pronalazi ni jedan MPEG4 program, pošto ima kao ugrađeni MPEG4 prijamnik?

Antene su 2 vanjske logaritamske...
tomstrr je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2011., 20:20   #2
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
1. Kolika ti je snaga signala?
2. Imaš dvije antene, imaš i nekakvu spojnicu, je li ta spojnica OK što se tiče frekvencijske propusnosti DVB-T signala?

Meni moj TV nađe i Z1, NetTV i OTV ali isto nema slike jer je preslab signal...
Sinac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.01.2011., 20:35   #3
tomstrr
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
1. Kolika ti je snaga signala?
2. Imaš dvije antene, imaš i nekakvu spojnicu, je li ta spojnica OK što se tiče frekvencijske propusnosti DVB-T signala?

Meni moj TV nađe i Z1, NetTV i OTV ali isto nema slike jer je preslab signal...
pa velim da na istoj anteni sa običnim nitroboxom primam bez problema rtl2 i domu. na 4 tv-a u kući sa vanjskim dvb-t prijamnicima mi radi, samo ovaj LG neće, a svi su povezani na iste antene...
tomstrr je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2011., 15:49   #4
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne znam za LG LCD TV, ali Nitrobox ima prilično osjetljiv tuner. Hvata i najslabije signale, dok možda LG nema tako dobar tuner. Možda je u tome kvaka....
Staro 11.01.2011., 16:50   #5
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor tomstrr Pregled postova
pa velim da na istoj anteni sa običnim nitroboxom primam bez problema rtl2 i domu. na 4 tv-a u kući sa vanjskim dvb-t prijamnicima mi radi, samo ovaj LG neće, a svi su povezani na iste antene...
Odeš na SETUP>MANUAL SETUP i prebaciš na DVB-T da vidiš snagu signala. Zato sam i pitao da li ti je na LG-u dovoljno jak signal. Nekad je svega par posto razlike u signalu značajno da li uređaj prikazuje ili ne prikazuje TV program. Druga stvar je što starije spojnice znaju raditi prigušenje DVB-T signala. Nytro stvarno ima osjetljiv tuner i neka te ne zavara što on ima sliku a TV nema. Provjeri snagu signala na TV i javi...
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2011., 07:37   #6
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
mogu isto potvrditi iz osobnog iskustva,imam toshibu sa ugrađenim mpeg4,isto hvata sve osim rtl2 i domatv zbog slabog signala. ali zato je to riješeno b-netom.
jednostavno nema dovoljno jak signal i nema šanse da dobijem te programe.
ali s druge strane,mi ni netrebaju ,jer ionako nisu kvalitetni programi,
isti ku*ac koji je bio na rtlu i novoj ,samo ponovo repriziraju...nisi ništa izgubio previše.
Staro 13.01.2011., 09:47   #7
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Moj philips LCD TV + Philips štapna sobna DVB-T antena bez pojačala za 77kn. Hvatam u Dubravi apsolutno sve šta se može uhvatiti u ZGu uključujući i sve Slovence. Čini mi se da je istina da su Philipsovi tuneri među najosjetljivijima ako ne i najosjetljiviji.

Slažem se da RTL2 i DomaTV trenutno nemaju ništa interesantno za ponuditi. Pogotovo me smeta što je slika na RTL2 rastegnuta na 16:9 format, a ne cropana pa su svima face jajolike.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno