|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
LG 32LH3000 problem...
Imam navedeni lcd, i neke stvari mi nisu jasne. Zašto ne mogu gledati RTL2 i DomaTV? obični vanjski dvb-t prijamnici ih hvataju odlično, ali LG ne želi... ![]() I zašto ne pronalazi ni jedan MPEG4 program, pošto ima kao ugrađeni MPEG4 prijamnik? Antene su 2 vanjske logaritamske... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
1. Kolika ti je snaga signala? 2. Imaš dvije antene, imaš i nekakvu spojnicu, je li ta spojnica OK što se tiče frekvencijske propusnosti DVB-T signala? Meni moj TV nađe i Z1, NetTV i OTV ali isto nema slike jer je preslab signal... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
pa velim da na istoj anteni sa običnim nitroboxom primam bez problema rtl2 i domu. na 4 tv-a u kući sa vanjskim dvb-t prijamnicima mi radi, samo ovaj LG neće, a svi su povezani na iste antene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam za LG LCD TV, ali Nitrobox ima prilično osjetljiv tuner. Hvata i najslabije signale, dok možda LG nema tako dobar tuner. Možda je u tome kvaka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Odeš na SETUP>MANUAL SETUP i prebaciš na DVB-T da vidiš snagu signala. Zato sam i pitao da li ti je na LG-u dovoljno jak signal. Nekad je svega par posto razlike u signalu značajno da li uređaj prikazuje ili ne prikazuje TV program. Druga stvar je što starije spojnice znaju raditi prigušenje DVB-T signala. Nytro stvarno ima osjetljiv tuner i neka te ne zavara što on ima sliku a TV nema. Provjeri snagu signala na TV i javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
mogu isto potvrditi iz osobnog iskustva,imam toshibu sa ugrađenim mpeg4,isto hvata sve osim rtl2 i domatv zbog slabog signala. ali zato je to riješeno b-netom. jednostavno nema dovoljno jak signal i nema šanse da dobijem te programe. ali s druge strane,mi ni netrebaju ,jer ionako nisu kvalitetni programi ![]() isti ku*ac koji je bio na rtlu i novoj ,samo ponovo repriziraju...nisi ništa izgubio previše.
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Moj philips LCD TV + Philips štapna sobna DVB-T antena bez pojačala za 77kn. Hvatam u Dubravi apsolutno sve šta se može uhvatiti u ZGu uključujući i sve Slovence. Čini mi se da je istina da su Philipsovi tuneri među najosjetljivijima ako ne i najosjetljiviji. Slažem se da RTL2 i DomaTV trenutno nemaju ništa interesantno za ponuditi. Pogotovo me smeta što je slika na RTL2 rastegnuta na 16:9 format, a ne cropana pa su svima face jajolike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|